My New Home

Salam..

Hai… Selamat datang ke rumah baru aku.. 
Jemput2… makanlah ape yg ade kt rumah korang tu sambil2 baca blog aku ni yerk..
Thanx sebab sudi singgah… dan sudi2kan jugakla jadik follower or exchange link dgn aku ekk.. 
Aku terpaksa tinggalkan rumah dulu dengan kenangan2nya sekali.. 
bukan ape rumah dulu tu zaman aku muda2.. zaman bercinta.. 
sakit ati, putus cinta, bengang seme aku luah kat sane.. 
Yang pasti orang2 yg baru takkan tau pasal rumah aku yg dulu..
Kan aritu aku ckp pasal transformasi… so inilah dia..
Aku cuba gak nak ubah gaya penulisan aku supaya senang org baca..
Dulu cara aku menulis macam deri.. sbb dulu itula deri aku..
Tapi skang seiring dgn masa dan status aku yg dah bergelar ummi ni..
Biarla blog ni aku tulis dgn lebey berhemah atau lebey sopan.. bole ke?
Kalau bole tak mau kutuk2 or marah2 dah..
agak2 aku nak lepas geram.. aku balik blog lame… aci x?
Last but not least.. hope korang enjoy membacanyer..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: blog n entry :.. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s