Bila Ibu-Ibu Bersatu

Where Moms Unite

Ekceli aku dah join club ni berbulan yg lepas tp ms tu aku guna blogdrive…
Skang aku dah daftar balik.. so aku post lg entry ni..

Tujuan utama aku nak join ms tu juz tuk berkenalan especially dgn blogger kat Johor…
coz kat sini kite akan daftar ikut location..

Harap ibu2, mummy2, mama2, ummi2 dan mak2 yg belum join tu…
jomla kite meramaikannye lg..
ohya lupa nak cite.. dari mane aku tau???
ermm aku tak tau dr sape2..
meaning..takde orangpun yg persuade aku masuk club tu…
aku sendiri yg nak mengjoinkan diri..
aku sendiri yg terjelepuk kat situ lepas baca iklan yg mombloggers kuarkan..

Jangan salah sangka ye..
eventhough name club ni mombloggers..
tp tak semestinya yg join tu ibu2 saje..
yg blum ade rezeki jd ibu atau mom-to-be pn buleh join jugak…
TIADA SEKATAN asal saje korang ade blog..

Ermm rasenye klu korang nak tau lebey lanjut…
korang joinla dulu… macam2 ada…

Dan untuk pengetahuan korang..
mombloggerspn ade contest yg boleh kite sertai..
tupun kalau korang nak take partla yer..
rasenye contestnye pn tak susah mane..

Klu korang nak daftar sila klik blogdirectory ni..
kita jumpe disana!!!!!

p/s : klu dah daftar, mention sekalila yer dr mane korang tau

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: MomBloggersPlanet :.. Bookmark the permalink.

7 Responses to Bila Ibu-Ibu Bersatu

  1. neezareef says:

    ha..pop up ni br leh komen..hehhakak lom join lg blogger unite tu

  2. ct rahani says:

    adeh la.. ari tu dh try nk join.. tp ms tuh server ngah lembap.. pastu lupa dh nk continue.. huhuhu..

  3. CuTeMiUt78 says:

    emmm.. bagus ni.. akak pun blm join lagi..

  4. Yan says:

    kak rina, ct, kak neeza.. jom2 joing!!!!

  5. ~ Lady ell ~ says:

    ell dulu derang dh invite utk join..tp nape ekk masa tu rasa cam perlu..?best eh..nnt ell join🙂

  6. Yan says:

    sis ell..up to u..yan aritu join mmg secara tak sengaja.. juz tuk tambah kenalan..tp bile da masuk tgk ade memacam kontes..klu sis minat buleh masuk…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s