Tag tentang hubby pulok

Ni tag dari Ell
Ekceli dia tak sebut name akupn
tapi dia ade tulis untuk yg bersomi
adekah saya bersomi?
sudah mesti!
1. He’s sitting in front of tv, what is on the screen?
Kalau bukan Animax mesti dia layan movie kat HBO ke Star Movies ke 
2. You’re out to eat, what kind of dressing does he get on his salad?
Dia tak minat kot.. salad nasi ayam tu dia makanla.. hehe
3. What’s one food his doesnt like?
Ikan kering, ikan masin dan juga laksa
4. You go out to eat and have a drink. What does he order.
Teh tarik
5. Where did he go to high school?
Tak pasti name sekolah tu.. tp kat Masai, Johor la
6. What size shoes that he were?
Alamak.. yg ni aku tak pass.. 8 kot (adeh tepuk pale)
7. If he was to collect, what would it be?
collect pamplet sales dr tesco, giant, yos, court mammoth.. tp aku tukang buang.. buat sampah jek!
8. What is his favorite type of sandwich?
Dia tak minat sandwich, klu lempeng mmg faveret dia.
9. What would this person eat if he could?
Steak/ satay
10. What is his favorite cereal?
Cereal tu cam nestum tu ke? kalau cup corn tu leh consider tak? hehe
11. What would he never wear?
Tshirt kaler pink? hihihihi
12. What is his favorite sports team?
none
13. Who did he vote for?
Klu vote pilihanraya.. dia tak penah ngundi (samela akupun)
tapi kalau vote AF… last year dia AFUNDI TOI.. wakakaka..
(sebab dua2 same biol)
14. Who is his bestfriend?
Abu Bakar Ahmad
15. What is something you do that he wishes you wouldnt do?
Macam Ell jugakla.. tentang penggunaan pc.. klu buleh dia nak kongker sorang.
16. What is his heritage?
Malay
17. What is his favorite colour?
Blue
18. What is his habit?
Terkini.. men gem Jin Online smpai 4-5 pagi.
19. Do you think he would read this?
Dia tahu kewujudan blog ni.. tapi name nak membacanya mungkin tidak.
20. Tag other people 
Tiada mangsa tag saya untuk kalini. Sekian terima kasih.

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: AbbiQis :., .: tag ape saje :.. Bookmark the permalink.

3 Responses to Tag tentang hubby pulok

  1. ct rahani says:

    akak.. same gak ngan cik abe sy.. suker beno lempeng.. klu sandwich mmg x layan sgt.. hehehe..

  2. CuTeMiUt78 says:

    heh..heh..pasal somi pun blh jd tag ya

  3. Yan says:

    ct ~ abg akak bukan takat sandwich.. jemput2 pn dia wat pandang tak pandang..kak riena ~ tula pasal.. hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s