Jangan marah haaaa

Ade sesape perasan perubahan kt blog aku tak??
nge nge nge..
Yerrr Widget latest Afundi AF7
Jangan Marah….
kata peminat kan??
tp ni sementara jek
sok2 AF abes..
aku buangler..

Ekceli aku bersengkang mata ni
sebab nak cari satu lg widget
Widget tuk aku tgk latest komen kt blog aku nih

Bukan ape…
Dulu ms guna blogdrive senang sket..
aku bukak jek aku akan nampak latest komen dulu.
tapi skang cam susah sket..
aku kene klik entry satu persatu..
manela tau ade yg komen kat entry2 sebelum ni..
sebab aku kenkadang camtu..
sampai blog orang..
aku tak komen latest entry dia..
tp aku p komen entry2 yg dh lepas..
yg mane menarikler
kekadang jekla aku camtu..
especially blog yg aku baru smpai..
aku tau..
kite leh baca thru emelkn..
aku ade wat updates thru emel..
tp cam leceh..
sebab sebenarnye aku bukan hari2 bukak emel..

Ni dah ngantuk sgt nih..
tadi dah jumpe widgetnye..
tp cam tak buleh jek nk buh dlm blog..
lenkali la aku cari lgk..
tak leh pk dah nih..
titon dulu naaaa…
anybody can help me???

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: blog n entry :.. Bookmark the permalink.

5 Responses to Jangan marah haaaa

  1. CuTeMiUt78 says:

    oh..biasa la kan..peminat tegar..pasal komen tu.. tak dpt la nak tlg

  2. Yan says:

    huhu aritu ade terpandang kat blog sape ntah pasal latest komen ni… lupe sudah

  3. lie_nurulz says:

    wah..!!kak yan ni mmg peminat af ye..afundi sape ni kak..?!kalo dok kat luar boleh afundi x nih..

  4. ct rahani says:

    akak.. dah tau psl komen tuh share k.. hehehe..

  5. Yan says:

    nurul… akak tak afundi…akak undi cakap jek lebey.. hehehehct..ermm nanti akak kena round2 blog orang dulu… klu dpt akak kasi awak..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s