Hepi Hepi Hepi

Bulan ni ada kawan2 blogger aku yg sambut b’daykn

Dan arini merupakan hari ulangtahun buat ain
Hepi B’day Ain…
Ekceli aku taklah berapa kenal dgn dia..
aku kenal pn thru mesra
itupun takla berapa rapat..
salah satu benda y aku plg igt pasal dia ialah
ms kuar topik wedding invitation dia..
tak tau kenapa itu yg aku plg igt.. nge nge nge
untungnye dah ade blog ni..
bulehla aku mengenali dia lebeh skit..
kenal rupenye.. kenal keluarganya hehe
Owh lupa nak mention..
ape yg menyamakan aku dgn ain ialah
Husband kitorang name ‘ijal’ hahahaa

Esok plak B’day Kak Neeza
Dia nipun aku kenal from mesra
Dia aktif kat ruangan ibu2..
aku dulu aktif kat column hiburan jek..
so bile aku dah expecting barula aku join ibuk2
then dari situla aku kenal kak neeza ni..
satu2 benda yg leh wat aku igt dia ialah..
Anak bujang dia si Afiq tu
lahir sehari lepas Qis..
kak Neeza.. hepi becoming b’day
aku takut esok lupe wish ke tak sempat wish ke
so aku wish arini ekk..

Aku ade ramai lg kawan2 yg sambut b’day bulan ni.
cam miya narien..
pun kenal dr mesra dan aku agak rapat dgn dia..
pastu beberapa orang kawan2 sekolah aku..

Paling tragis, aku ade sorang kawan,
kawan ms sekolah pastu geng ms U
aku selalu wish dia tiap2 tahun..
tp tahun ni aku tak wish..
kenapa?
bayangkanla eh..
tiap kali aku wish..
mesti soalan dia..
“ni siapa?”
maksudnye ape?
dia tak penah simpan no. fon aku tau..

Dia tak wish b’day aku.. aku tak kesah..
tp takkanla setakat nak simpan no. aku tu jd masalah besar kt dia..
Atleast appreciate la aku nih..
Dah la kawin tak jemput.. huh!
Alasan dia..
“tak tau no. fon ko”

Dahla aku malas nak igt..
tp mmg aku akan igt..
sebab bila datang bulan April..
aku mesti igt b’day dia.. huhu…

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: Frenz :.. Bookmark the permalink.

4 Responses to Hepi Hepi Hepi

  1. neezareef says:

    yan…aiseh..terharu ahkakz yan wat spesel n3 pasal besday ai…hehehe..tu ler..Afiq lahir lps Qis..adik Qis sehari la nih..hehehe…mekaseh byk2 ye yan

  2. ains says:

    hai kak… alahai…. syahdu ain pepagi ni….. thks kak.. sbb wat entry wish beday ain,,.,,,,

  3. Precious says:

    woih, bes besday nih. I nyer besday lama lagik.

  4. Yan says:

    kak neeza n ain… welkam welkamprecious.. heheheh.. b’day kitepun lame lagik…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s