Hutang budi dibawa mati

Ekekekeke saje bg topik gempak..
ekcelinye entry ni entry tuk menjawap tugasan..
sebab aku ade hutang 2 tag

Org fes yg tag aku, atok
dulu atok skang dah jadik pakcik..
ekekeke.. dia ni aku kenal thru mesra
sape tak kenal atuk_tak_ensem ??
tu pasai aku panggey atok..
dia mmg sangat mesra dan lawak orgnye..
tp selalu ilang2..
ekceli aku tak penah kenalpun rupa dia..
juz penah ceting dlm ym ngan borak kt forumla..

Ini tagnyer..

Rules :

Upload picture yg anda gemari dan jawap soalan dibawah

Kenapa anda suka gambar ini?
ekceli puas gak carik gambo ape yg aku ske..
aku amik jek gambo ni sbb ni antara gambo qis yg aku ske..
tak silap ms ni dia baru 4-5 bulan.

Bila kali terakhir makan pizza?
errr ade kene ngena ngan gambo ni ke??
aisey.. ermm tak tauler..
rasenye 3-4 bulan lepas ler..
delivery jek ms tu..

Lagu terakhir yg anda dengar?
tak pasti.. rasenye lagu ‘aku dan dirimu’
lagu Aril n Marsha dlm konsert lepas.
Apa yang anda buat selain tag ini?
Tengah tunggu konsert AF sebenarnye ni..
sambil2 jek nih

Selain name sendiri anda suka dipanggil dengan panggilan ape?
Ekceli tak suka sangat orang panggil aku yanty.. lebey prefer yan
suke gak orang panggil ‘along’ rase cam famili
tp klu ade yg nak panggil ‘krisdayanti’ pn ok.. hehehehehe

Tag lg 5 orang soalan seterusnya ada kaitan dgn orang yg anda tag
1. ain (my kezen)
2. cikpid
3. babynmama (kawan baru)
4. fairy
5. jejer

No. 1 pada anda?
Kezen aku. Anak kepada pak usu aku merangkap adik arwah mak aku.

Orang no. 3 ade hubungan dgn sape?
err hubungan dgn asben diala

Kata sesuatu berkenaan no. 5
dia ni ske melawak.. selalu wat aku tersenyum

Bagaimana dgn org no. 4
seorang adik yg pandai membebel..
tapi aku layan jek blog dia sbb besh

Siapa orang no. 2
salah satu kawan baru aku.. kenal dr mombloggersplanet

#############

Tag kedua plak datangnye dari kak neeza

Rules :

Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah guna skang jgn tipu2 ek tak ske

perghh sebijik sebijot aku tiru ayat rules tu..
kak.. sbenarnye keyboard pc kt umah aku ni takde button printscreen
tp seb bek aku terbijak dan tgk kat photoscape ade print full screen.
so dapatla aku tepek gambo ni yerk

Kenapa anda suka wallpaper anda itu?
errr aku ske wallpaper ni??
sebnaunye wallpaper ni encik hubby aku yg letak..
so dia yg suke.. bukan aku.. ehehe
kenapa dia suke? sebab dia men gem jinonline tu..

Tag 10 people :-
aiyoo 10 ka??
aku dahler tak ramai kawan blog..
agak2 sape yg sudi nak buat tu… silela yer..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: Frenz :., .: MomBloggersPlanet :., .: tag ape saje :.. Bookmark the permalink.

4 Responses to Hutang budi dibawa mati

  1. babynmama says:

    salam yan…nanti esok baru jwb tag ye..he2!!!arini penat sikit duk tgk hubby kemas rumah, kesian die…

  2. Yan says:

    ekekeke….takpe..owh tgk hubby kemas umah.. mandor la nih..yela bile lg kan.. kang bile ida dalam pantang.. dia kene wat gak..

  3. Cikpid says:

    hahahha..kene tag pulak dah..yer2..nnti aku buat demi ko..

  4. Anonymous says:

    hai…saya cuma nak tanya software ape yg digunakan tuk buat photo collage tu?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s