Congrates Arifa n Afra

Tahniah buat Baby Arifa n Afra sebab jadi winners tuk BCC (Baby Cute Contest) anjuran Mama Aqish.

Ekceli kedua2 baby ni aku vote aritu..


Baby Arifa – winner katogeri gegirl..


Baby Afra lak winner kategori boboi.. tp dia dpt no. 3
tak pela yer sayang… coz Afra pun comel kan..

Comel sangat2 kan kedua2 baby ni..
ekceli contest ni aku nak masukkan Qis
yg aku tau contest expired 19hb
so aku igt sempatla..
upenye dia dah tutup awal.. huhu
sebab ramai penyertaan..
tak menang tangan Mama Aqish

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: contest :.. Bookmark the permalink.

5 Responses to Congrates Arifa n Afra

  1. Mamamanja says:

    memang cute pun bb2 nih

  2. babynmama says:

    yelah, mmg kiut miut…mcm muke campuran laks…Tahniah ye buat baby2 tu

  3. yOkOyOpOyO says:

    tx yan🙂 arifa, afra, cam nak dedekat je namanye ekk.. hhihi🙂

  4. Precious says:

    Eh kiut nyer. Sokong, sokong. Memang patut menang. Comel lote.

  5. Yan says:

    mamamanja.. tula pasal cute sesangatida.. betul betul… keduanye cam mix kan.. tp sbnarnye klu tak silap made in malaysia.. hehehyOkOyOpOyO.. a’ah kebetulan ekk name lebey kuwang..precious.. comel lote.. heheh

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s