no comment

Macam biase.. sabtu malam ahad
aku akan review konsert AF yg baru berlalu..

Tp malam ni aku tak dapat review coz..
aku sendiri termiss beberapa performance yg awal
time lagu bonus dan persembahan teater muzikal akim n claudia

Aku sbnarnye tak suke sgt mgu ni..
sbb dia buat balik teater yg dah sedia ada..
aku jangka benda ni akan jadi boring..
wlupun aku cume dpt tgk lain2 persembahan
amat tidak adil klu aku nak wat judgement skang

ape2pun aku ske ngan feel Hafiz mlm ni..
susah betul nak bawa lagu ‘dimanakan ku cari ganti’ tu yerk..

Aku ske teater muzikal aishah dan yazid..
sangat segar..
wlupun ade bau2 bacang ngan giler2 remaja..
rapping part macam panjang sgt kat situ..

Penyingkiran claudia dan aishah jugak satu kejutan bg aku
baru nak tangkap sedey.. sekali tgk tiara dah bangun..
aku dh agak ‘sumthing’ la nih
mesti pasal ‘AFMASUK’ tuh..

Bile tiara dah nek pentas buat pengumuman tu..
mode sedey td dah terbantut..
aku baru nak ambek feel ‘meleleh’ sekalikkk potonggg ahh!!

aku tak terkejutpn dgn keputusan tu
sbb dah buleh agak..
mesti berpusu2 orang undi aril masuk..
eh jgn salah sangka yer..
aku bukan tak suke aril eh..
aku ckp sebab ‘afmasuk’ ni dah kecoh sejak aril kuar..
tp klu aril tak masuk gak aku tak taula..
kite tgk jek..
klu masih bukan rezeki aril..
aku harap aishah yg dpt.. hehehehe..

p/s : jgn lupe tgk worldstar road to hollywood esok (ahad/3 May 2009) kul 830 mlm TV2..
kite tgk sarah ke bob mesra yg dpt.. ataupun muka baru??

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: AF :.. Bookmark the permalink.

2 Responses to no comment

  1. Cikpid says:

    Aku x tgk sgt AF7 ni sbb laki aku x suke..mlm tadi aku tgk AIM tapi nnti sat2 ag nk tgk ulangan AF ni..smpi 2 org tekeluar ek..

  2. Yan says:

    dulu laki akupn tak suke… tp aku berjaya mempengaruhinye.. bukan takat dia layan.. dia pulak yg terlebey sudah nak undi bagai.. taun ni jek dia tak undi sesape..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s