sape nak henbeg??

Aku ni name jek pempuan..
tp aku sbnarnye tak berapa nak ladies sgt..
maksudnye..
aku bukan penggemar handbag
tp ni aku nak kongsi ngan korang..
pasal satu contest yg aku terbaca dlm mombloggersplanet
korang boleh pilih any of the bags yg berharga RM320/-
pastu sertakan slogan sekali..
utk keterangan lanjut tentang syarat2 contest
bole tgk kat mombloggersplanet.
penyertaan smpai 9 mei saje ye..
so kene cepat!
tak menang hanbag pn takpe..
korang still bleh menang hook ni.. ok!

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: contest :., .: MomBloggersPlanet :.. Bookmark the permalink.

6 Responses to sape nak henbeg??

  1. kakyong says:

    Yan,promo jgn tak promo ajak ramai2 join contest ni!

  2. Yan says:

    ekekekeke…yan promo jek.. yan sendiri tak masuk…

  3. Precious says:

    Eh dah promo tuh, masuk ler … Masuk ler …

  4. Yan says:

    takpela..kite tukang promo jek…kite tak minat sgt handbag..

  5. ct rahani says:

    sy pun kurang minat henbag.. tp klu org nk kasi terima jer.. rezeki jgn ditolak.. ekekeke..

  6. Yan says:

    ekekeke yeke ct??? samola kite.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s