Dear Contestants..

Terima kasih kepada mereka yg dah join contest Seiras Wajah.
Huihh tak sangka ramai juga yg join..
Tunggu entry tuk 1st intake.. 
barisan contestant mgu pertama nih..
Entry ni bukan nak wat pengumuman ape2 yer..
cume nak peringatkan..
Sape yg dah jd followers, exchange link dan buat entry psl contest ni
Jangan lupa tinggalkan link kt entry contest kat atas..
jgn tinggalkan link kat shoutbox pulak.. 
sbb takut ilang atau kite tak perasan..
klu dah termiss nanti jangan marah haaaa.. 

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: contest :.. Bookmark the permalink.

2 Responses to Dear Contestants..

  1. MAMASYAZA says:

    sedihhh…tak leh masuk contest ni…wajah coz ‘tak seiras wajah’. nanti buat contest lain yg akak boleh masuk…hehehe

  2. Yan says:

    huhu insya Allah…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s