Seiras???


Nama anak : Nur Anesya Qistina
Tarikh Melahirkannya : 26 June 2008 (lg sebulan dah nak arijadi Qislaa)

seiras ke??
aikk ummi dgn Qispun nak masuk contest ke??
waakakaka takla…
ni aku saje2 snap memandangkan aku dh lame tak exposekan diri dlm blog..


dan dah lame jugak tak bergambo dgn Qis..
ni gambo aku ngan Qis ms ari rabu kelmarin..
kire sebelum dia demamla..
huh! tak suke tayang gigi..
sebab gigi aku cam aishah AF7 sblum transform..


Balik keje trus aku capai fon nak mik gambo ngan Qis..
Orang ckp muka Qis ngan ummi byk same..
especially tang mata
idungpun same kot..
sbb klu nak compare ngan abbi totally tidakla..
coz abbi idung mancung..
lg satu yg same ngan aku..
lesung pipit sebelah..
Qis belah kanan.. aku… lupe ah belah kanan ke kiri.. hehe

Abbi : Qis buat ape tadi.. smpai comot2 ni??
Qis : alaaa… Qis tak taula abbi… (sambil garu2 kepala)


Last pose.. tp Qis takmo senyum..
ske wat muke terkujat dia tuh.. huhu..

Kenangan Manis bersama :
Manisnya bila mandi berdua ngan Qis..
terjerit2.. terlolong2.. macam hape jek dua beranak nih
Saat sesudah melahirkannye pun manis buat aku
Sebab aku tak penah pegang baby.. serius!!
tapi sebab dia anak aku..
aku mesti gak kendong dia walaupun kekok..
Setiap kali dia pandai sesuatu..
aku mesti rase proud sangat to be her ummi..
Maniskan bergelar seorang emak/ibu/mama/ummi/mummy ni??

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: AbbiQis :., .: aku punye hal :., .: My dearest Qistina :.. Bookmark the permalink.

9 Responses to Seiras???

  1. MAMASYAZA says:

    yup betul…wajah seiras ibunya..

  2. ehh….betullah….seiras!!!yup…mmg manis menjadi ibu…walau badan penat, walau tak cukup tido…..tapi bila tenung wajah comel tu…waduh…hilang semua penat and sakit kan….

  3. Yan says:

    kak su.. yeke?? ramai gak cakap camtu.. tp yan rase macam tak… hehemama safiyyah.. time kecik2 ni buleh gomol2.. kat mata kite ni diala yg plg comel..

  4. ct rahani says:

    a ah kak seiras tul.. like doter like ummi.. ekekeke..mmg manis pengalaman bergelar ibu nih..

  5. lie_nurulz says:

    ye la kak..seiras ngan umminya..ni sndiri buat contest,sndiri yg menang nnt nih..heee

  6. Yan says:

    ct.. huhu akak terpk nak wat contest ni pun pasal ramai ckp akak ngan qis seiras.. nurul… haiyarkk mane buleh itu macam.. haha saje nak paste jugak sebab dlm mood contest ni.. kite takleh join.. tp kite leh posing2 jugak maa..

  7. U-jin says:

    seiras sangat…..mmg ikut ibunye yer si Qis ni…both of u very look a like

  8. CuTeMiUt78 says:

    memang seiras pun.. uish ni klu juri yg masuk contest mau kalah semua peserta..

  9. Yan says:

    u-jin.. hehe.. yeke?kak rina.. wakakakaka.. baik tak yah wat contest..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s