1st intake Contest Seiras Wajah – Updated!

SW001 – MM





SW004 – Fauzieah



SW005 – Safiyyah



SW006 – Efa



SW007 – Ciksya



SW008 – Cutemiut78



SW009 – Isabelle



SW010 – Ell



SW011 – Ell



SW012 – U-Jin



Ni semua contestant yang dah submit penyertaan diorang from 10/05/09 until 17/05/09
Tapi msa contest masih panjang lg..
Masih sempat lagi hantar penyertaan korang tuh..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: contest :.. Bookmark the permalink.

23 Responses to 1st intake Contest Seiras Wajah – Updated!

  1. aunty…mama dah tukar gambar….boleh ke?

  2. Nieza Ishak says:

    ramai dah antornieza lom lagik amik gamboo dgn suffiya ..kalo papa & zulaikha leh calon tak ??? hikhikhik

  3. ct rahani says:

    comel2 gambo2nya ha.. nk kne wat entry gak mngu nih.. kang miss karang.. huhuhu..

  4. neezareef says:

    ade yg npk samaade yg x sama pun aku tgk

  5. Yan says:

    mama safiyyah.. tukau gambar ke.. ish ish babap kang..nieza… contest tuk ibu dan anak..ct… dah dapat balik ke laptopnye?neeza… hehehehehe.. tak kesahla memeriahkan..

  6. atty's says:

    ade gak yg nmpk sama..

  7. ains says:

    hurm… bleh tahan….. huhuhuhuhuhu

  8. Yan says:

    kakty… kakty lak cemane??ain.. huhu

  9. kakyong says:

    salam Yan,weii, ade foto yg salah link.. kakyong perasan bbrp.. yg last u-jin tu salah link tu… ade yg link sama org lain2..cuba Yan semak semula…🙂

  10. Yan says:

    ermmm link yg u-jin tu yan klik.. betul dah masuk kat u-jinnye entry kak yong..klu pasal yg same link tu sebab derang submit penyertaan tuk dua anaknye.. derang wat dlm satu entry jek.. hehe…by the way thanx kakyong kerana prihatin.. hehe

  11. kakyong says:

    link pada foto betui, tp tang no tu yg silap…🙂

  12. Yan says:

    no.??? nombor mane??

  13. kakyong says:

    sorri kalo buat Yan plak fenin.. hehe.. tp bila kakyong klik kat ref no utk setiap foto (kan tiap foto ade ref no masing2 kan).. mungkin kat situ le silap kakyong sbb tak klik pada foto.. sowiii…takper la, usah dirunsingkan sgt.. tak tau le bila nak join, en ayah tak beli2 lagi bateri kamera..😦 tinggal baper hari ni.. tak posing2 lagi dgn anak2..

  14. Yan says:

    laaaa… akak klik kat ref no. ke?? hehe… sbnarnye yan tak buh link kat no. tupun..huhu henfon takde kamera kak?? bedal jekla.. ehhe takpe.. alaa lame lg.. 31hb

  15. nadnye says:

    Kak Yong, Neeza.. tak masuk ker..??

  16. syareena says:

    sya try klik SW007 – ciksya p tmpat lain plak heheklik gambo bru betul blog daku hiks

  17. Yan says:

    nadnye.. hehe…ciksya.. jgn di klik pd code tu.. klik gambo yerr

  18. IeDa says:

    thank’s yan..ada pun gambor kita..hehehhe.

  19. U-jin says:

    heheh…ho klik gambo…betui3..

  20. CuTeMiUt78 says:

    uish.. dah tersenarai ya.. tak menang pun tak pe.. janji meriahkan contest kan yan

  21. kakyong says:

    nadnye,ku memang nak masuk tp en ayah asyik lupa beli bateri kamera.. ku persan selama ni memang takde foto dgn anak2.. dgn aliya de.. tp kocik sgt dia masa tu..

  22. mama erfan says:

    salam yan… nape ek gambo kita takde? adakah tak layak join contest ini? sedih lak saya..ni link, tapi pelik takde gambar kita… http://mamacumil.blogspot.com/2009/05/contest-seiras-wajah.html

  23. Mamamanja says:

    udah kuor gambonya…no 1 ngan 2 plak tu heheheheh

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s