Lapan Puluh Lapan

Ini adalah posting aku yg ke-88
Olehkerana aku suke dengan no. 8
Jadi aku memilih untuk membuat kejutan (kejutan sangatla) pada posting kalini..
Lambat aku online coz aku dah ketidoran td..
Pesan kat abg klu aku tertido kul 10 kejut coz aku nak guna
Abg sukela tgk aku tido..
dia saje tak nak kejut aku so that dia leh men gem lelame..
Tapi jam 1230 aku terpisat2 bangun dan berang sbb dia tak kejut
“alaaa.. abg tgk ayang lena sangat.. abg tak kejut ah..”
alasanler tuh…
Aku berusaha gigih nak dapatkan peninggal komen terbanyak kt blog aku nih
Udahla ‘google chrome’ aku ‘sakit’
tu yg smpai kul 3 baru aku selesa nak wat keje..
tp still aku utang tuk jengah blog kawan2..
sori yerk..
Ermm so inilah dia Top 20’s yg dimaksudkan..
(sila klik pada gambar untuk view yg lebey jelas)
Tu je ke??
owhh tidak..
klu takat ni jek.. takde la aku gigih bebenar kan..
Sebenarnye..
Aku dah berniat
nak bagi adiah pada 2 penulis komen terTOP
Hadiahnye..
one drop perfume jugak..
cume dia tak dapat satu setla..
dapat 4 biji botol jek..
sbb satu set tu ade 8 biji kan..
tp aku bagi 4 biji botol sorang tuk 2 yg teratas..
Insan yg bertuah tu tak lain tak bukan..
1- ct :, dan
TAHNIAH!! TAHNIAH!!
Akupun tak sangka banyak jugak sumbangan korang kat blog aku nih..
cam ct mmg dia rajin komen tuk setiap entry yg aku masukkan..
mmg dr dulu lg dia camtu.. sejak aku guna blogdrive.. thanx ct
Kak rina pun same.. cume 2-3 arini tak nampak byg kak rina..
tgh sedey + takde mood gaknye dia.. harap dpt kembali berblog..
Saje aku ‘secretkan’ list pengomen ni..
sebab nak bg surprise kat aku dan korang jugak.. huhu..
ceh macam AF lak nak sembunyi2 rank..
Abeh yg list ni smpai 20 kenapa??
Pun ade sebabnyer..
Yg 20 nipun akan menerima hadiah dari aku berupa award..
tp masalahnya awardnye aku tak create lg..
sbb igt nak create td.. tp tak sempat..
Apepun thanx a lot la geng…
coz korang sudi memeriahkan blog aku nih..
CAYALAH!!!!

Advertisements

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: blog n entry :., .: Frenz :., .: Hadiah n Kiriman :.. Bookmark the permalink.

24 Responses to Lapan Puluh Lapan

  1. atty's berkata:

    Tahniah kepada pemenang

  2. neezareef berkata:

    wah.dpt 1 drop perfum

  3. miezaniera berkata:

    syabas kpd pemenang.keep up ur good komen ahaks..

  4. yOkOyOpOyO berkata:

    tak sangka saya antara top 20.. hehehe… congrats pada yg sudah menang 🙂

  5. Zuhaini berkata:

    alamak.. jauhnya nak kejar.. anyway, tahniah kpd yg bertuah! 🙂

  6. Mrs. Adz berkata:

    huhu..nama daku pun ade ke..cayalah..

  7. ains berkata:

    wah wah tahniah buat pemenang… bestnyer,,,,,

  8. U-jin berkata:

    sapa no.20 tu..ahaks…anyway congrate ler hat no1 n no2 tu…wah2 dpt perfume…. jels taw….ahaks

  9. niza berkata:

    niza tu aku ke yan???hahahaa….aku nak awards yg smpai kat dpn pintu umah aku tau….smpai kat jari x moh…kehkeh….

  10. Cikpid berkata:

    ko ni..bagilaa adiah smpi no 4..hahahha..sbb aku no 4 itu..hahahha

  11. Ada Ayrissa berkata:

    yeayyyy….i’m top 20…hehehhehe..tq yek….ummuuaahhh…

  12. Yan berkata:

    kty.. akakpun pemenang.. cume awardnye je blum ade.. heheneeza.. aku tak tau nak bg ape.. jadikla kan..mieza.. betul btul..yoko.. hehe thanx sbb contribute same..zuhaini.. jauh hehe takpela sbb awak baru join..Mrs Adz.. ade ade..ain.. ain punye ade dua name.. klu tk.. rase akak lg byk kot..u-jin.. sipi2 eh..niza… ha ko la 2.. hamboih demand nampak!!klu adiah smpai no. 4 dpt sorang 2 botol jek beb.. kelakar plak aku nak pos 2 botol jek..Ada Ayrissa… tahniah tahniah..

  13. efamairacorner berkata:

    huwaaaa.. huk huk huk.. ku takdak lam list.. uuuwwwaaaaa…

  14. CuTeMiUt78 berkata:

    wohoho… terkezut tgk nama akak tersenarai.. yeehhaaa.. akak dah ok ni.. makanya akan semakin gigih la akak mengomen blog ko ya.. uish… dpt hadiah one drop perfume tu.. heh..heh..heh.. dik, akak blk jb minggu ni.. ada masa ke.. nak beri hadiah tu.. (over ok..) senang kan.. tak yah nak pos2 bagai2.. heh..heh..heh.. msg akak nnti tau..

  15. Mamamanja berkata:

    x dapat perfume dpt award pun ok

  16. syareena berkata:

    hehe sya pun termasuk kikikinnt nak tgk gak la pengomen terhangat di blog sya

  17. Yan berkata:

    efa… eh efa takde ke??? igtkan ade.. huhuhkak rina.. hehehe ujung bulan ekk..MM.. lenkali ekkciksya.. hehehe.. tgk jgn tak tgk..

  18. ~ Lady ell ~ berkata:

    baik nya hati yann..murah rezeki ..amin…

  19. Yan berkata:

    ell… uishh amin amin..

  20. ct rahani berkata:

    wah.. sonok2.. x sangka masuk blog akak pg2 nih ader berita gumbira.. thanks ye kak.. mmuaahhss.. hehehe..

  21. Yan berkata:

    sesame dik..

  22. nadnye berkata:

    Pemurahnya cik yan nie… naik bagi hadiah….bagus2.. ku sokong dari jauh..

  23. [-suziey-] berkata:

    tenkiu ye cik puan yan..heheeh:D xsangka plak bole dpt:p

  24. Mama Safiyyah berkata:

    waaaa….mmg kejutan….mekasih ya ummi Qis 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s