Merajuk.. Sedey

Merajuk.. Sedey..
Sedey.. Merajuk…
Merajuk… Sedey..
Uwaaaaaaaaaaaaaa….
Dah la mood sedey aku yg 2 mgu lepas blum surut lg..
ni tambah lg..
Aku kena warning pasal guna emel tuk personal..
yela aku tau salah aku..
abeh boringla..
takleh tenet.. so aku emel2 la ngan kengkawan aku..
Pastu tambah lg degree warning..
sebab kononnya aku asik men hp..
sms.. call..
tercengang aku kejap..
cara dia cakap macam aku all the time pegang hp..
padahal rase aku dlm sehari..
sekali dua aderla..
sabotajkah ini??
Boss ckp dia asik dengar bunyi henpon..
so dia agak tu aku punye
wat the hell??!!!!
macam aku sorang lak ade henpon dlm opis ni..
mentang2 meja aku depan dia.. 
so dia tuduh aku..
ni tuduhan tak berasas..
aku sangat2 takleh terima..
Sejak tu asal ade henpon org len berbunyi
darah aku berderau
menyampah giler dengar bunyi henpon
sbb tau mesti boss sangka aku..
ARggghhhhhhhhhh!!!
bosan tul..
ni yg aku nak benti keje ni..
dahla opis ni takde entertainment langsung..
emel takleh.. hp takleh.. tenet lgla takleh..
radio takleh.. mp3 apetah lg..
macam manela aku nak hepi keje..
klu terkongkong camni..
tu yg wat tension..
mulala kang aku migrain..
SEBEL tul.. huh!
alamak aku termarahla..
opssss…. sorila blog eh..
aku teremo..
satu ni jek..
sok2 aku tak emo dah dalam ni yerk..
sowiiiiiiiiiiiiiiii…
p/s : aku dh malas nak hepi2 dah pasni..
biar org tgk aku mandom jek.. biar! biar! 
malas nak layan sape2 dalam opis ni..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: aku punye hal :., .: blog n entry :.. Bookmark the permalink.

21 Responses to Merajuk.. Sedey

  1. mama erfan says:

    ala awak…sabo sabo…jangan ikut pasaan… majuk ehh….

  2. Zuhaini says:

    alahai.. Jgn la marah2.. Sabar ya! Kalau berenti kang sapa nak bg duit? Nak bli susu anak lg.. Sabar ya!Www.my-alia.com

  3. google says:

    alahaii…byk kan bersabo….keje itu ibadah…so buat je la keje…. biasa la ..bila nak beribadah nih…byk sgt dugaan….anggap le tu dugaang..oraik…jgn ikut kata hati yg marah..nanti mati di buatnye……

  4. Ada Ayrissa says:

    huhu…saber yer?mmg tension kan kalo kena tuduh camtu…tp sebenarnya bos2 kena gak pk pasal staff…nih nak suh wat kejer jer…arrghhh…(huhu, kiter lak teremo…sbb sama lah, kat opis ni xde keseronokan bekerja pon)cuma bos jer baik…tenet byk yg dh kena blok dh, sib baik blog ni lom lg…huhu…

  5. wanie says:

    sabar..sabar ye..mmg tension kejer kalau x de hiburan lansung..pikir kita cari rezeki je la, nak buat cane kan..;-)

  6. firahadifa says:

    Paham2.. kite pon selalu kene.. bile ade bunyi call or sms jer.. bos dok menjeleng2.. tension2..

  7. atty's says:

    yan..kena direct jumpa bos pasal hp tu ..tak pun ..yan ltk hp tu kat meja bos..bior dia tau mana ade hp yan bunyi pun

  8. neezareef says:

    AIK..KO PGG HP SNDIRIK PN BOS MARAHLAIN LA KO GAYUT PKAI TEPON CO..HAIYYAAAA

  9. miezaniera says:

    bykkan bersabor ye cik yan.opis tu mmg tempat yang paling tk best.tambah tk best bila bos tak sporting.tension tu wajib la ada.so bersabarlah ye..

  10. Cikpid says:

    kalo aku meroyan opis camtu..gile ahh bos ko..cari jek keje lain..huhuhu

  11. yOkOyOpOyO says:

    sian yan.. masa bos tegur tuh tak ke yan menjawap sket? tau dia bos, tapi kalau kita tak wat, kita kena cakap. sian yan, sabor ekk..

  12. Yan says:

    mama erfan, zuhaini.. huhu sabar sabar… atok.. awat tukar name jd google ni?ada ayrissa.. okla tu bos baik.. ini bos kite klu ckp.. especially klu marahla.. mesti nak jerit2… wanie.. tula pasal sbb pk nak cari rezeki tu yg telan jekfira.. owhh same eh.. hehekakty.. bos tu seminggu sekali jek masuk opis.. tu yg cam pelik bile dia ckp pasal hp yan selalu bunyi.. ermm..kak neeza.. huhu tula pasal.. hp aku ske akula.. wakakaka..

  13. Yan says:

    mieza.. huhu nile festime dpt boss yg cenggini..jiji.. hehehecikpid.. meroyan?? hahaha eh ko bukan aritu kata dpt keje lain.. tak jdik ke?yoko.. klu yan menjawap.. lg tinggi sore dia.. lgpun yg fes tuduhan tu mmg salah yan.. yg seken jek.. bukan.. tp sbb tgk dia dah bebel2.. ermm diam jekla.. org kata api takleh balas ngan api kan? kang kata kite kuang ajar plak.. boss kat situ pantang orang melawan..

  14. kakyong says:

    salm Yan,confront balik dgn bos, cabar dia buktikan adakah betui Yan salah…?! Akauntan mesti bela diri.. heheheh.. tp kalo nak berenti makesure apply dulu MIA membership… pastu baru ricky2 koje lain… :DKakyong dulu berenti koje majikan ke2 sbb kes mcm ni lah, walhal apa bukti yg ade.. email tu nak buek camno, la ni teknologi dah canggoj cenggitu usah lah kedeku sgt dgn staff pasal kemudahan komunikasi,, kakyong masa masuk majikan ke3, terkujat sbb staff guna email takde sapa nak larang.. bila check2 memang betui, bukannyer luak byk mana pun.. majikan ke2 ada gak nak panggil kakyong koej balik, tp selagi si malaun tu ade, jgn harap le nak g koje situ.. baik le koje sendiri @ dok rumah bela suami & anak2… kehkehkeh…geram tau boss cam ni, sekeh sket

  15. Yan says:

    wah kakyong plak emos yerk hehehe.. betul betul.. emel pun kedekut.. tak luak manepun.. lgpun yan sorang jek guna.. wakakaka.. klu tak guna… sape lg nak guna?? muahahahaha..tula yan pelik company kawan2 yan takde pun nak bising2 pasal emel..lgpun janji keje kite beres n menepati piawaian hahaha..kang sok2 yan kene pasl guna internet plak kang.. padahal guna waktu lunch jek nih.. bukan ofis hour

  16. CuTeMiUt78 says:

    tmpt keja ko dik.. lebih kurang tmpt akak la.. bosan dik ooiii… sib baik blh tenet.. disebabkan akak kena berurusan ngan HQ yg menggunakan email dan tenet link klu tak.. mau akak ko ni ala2 org bengong tau.. takpe dik.. byk2 bersabar ya… insyallah satu hari ada rezeki ko kat tmpt lain

  17. ain adreanna says:

    kadang tue bukan tensen xbley nak tenet ker aper..sakit ati sbb kiter xwat pon,tp kena marah,tuduh kiter wat..mmg skt ati..sabar ye..len x bila ada hp org bunyi..enterprem skit hp tu tok menunjukkan bukan hp kiter yg bunyi xpon bila bunyi,bangun xpon jalan depan die..baru die tahu bukan hp kiter..rase2 blh pakai x idea ni??

  18. MAMASYAZA says:

    relax2…be cool

  19. Yan says:

    kak rina.. owhh same ekk.. tp akak leh tenet.. ofis yan takleh..ain.. hahaha ade ade.. yan ade buat aritu.. tgh2 henpon tu berdendang.. yan bangun p potostat. kunun2la. ahaahhkak su… sobar yolaa

  20. ct rahani says:

    adeh la kak.. klu sy pun mau mati kutu.. bek akak cari kje lain jer.. klu hati x hepi.. kje pun dh x ikhlas.. hehehe..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s