Yeah!! I’m in the list.

Selalu aku duk tengok kt MBP..
blogger2 yg difeaturedkan kat situ..
tp sekarang akupun dah masuk list itu..
YEAHHHHHHHHHHH!!!

Aku sangat teruja semalam bile tgk kotak shoutmix aku..
ada notes dr MBP..

Wahhhhhhhhh!!

X paham kenapa aku begitu hepi?? takpe..
Ini entrynyer klu korang rajinler nak bace..

so korang jgn lupe join MBP..
macam2 ada….
jgn lupe buh name aku as referee yerk..
thanx daaaaaaaaaaa!!

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: MomBloggersPlanet :.. Bookmark the permalink.

13 Responses to Yeah!! I’m in the list.

  1. Cikpid says:

    yeay..tahniah weh..lps ni blog ko ade kat blog roll tu slama 6 bulan..cayalaa..

  2. neezareef says:

    wah..memberangsangkan

  3. firahadifa says:

    wah….. congrates yan……

  4. Farah says:

    yeay!!! nama saya ade jugak hihihi…tumpang sekaki happy😛

  5. MAMASYAZA says:

    yeeeehaaaaaa….tahniah yan….

  6. ~ Lady ell ~ says:

    tahniah2..itu berkat kerja keras tu..errkk apa yg keras?hahaha

  7. Yan says:

    cikpid.. yeyeahhkak neeza.. memberangsangkan??? heehekak rina.. thanxfira… yepp thanxfarah… farah festime ke dah byk kali?kak su… maceh..ell.. errr tule pasal ape yg kerja keras… aku tak wat papepun..

  8. kakyong says:

    Tahniah.. tak lama lagi makin glam la..

  9. Yan says:

    idakler kakyong.. bese2 udahler

  10. wah!! nak jugak!!!apa rahsia kejayaan?😛 heheheh!:)

  11. Yan says:

    ct… thanxQueenin… takde rahsia.. tau2 ade..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s