Abang…Projek kat mane?

Kelmarin (khamis dan jumaat) aku p audit printer..
bukan aku sorangla..
ade dalam 5-6 orang..
tp masing2 pegi department yg berlainanla..
Ms ari kamis
aku kene p plant..
punyela jauh..
budak2 yg len p dekat2 jek..
nak tak nak p jugakla..
derang ni betulla dera aku..
bgla kt orang laki..
huh!
Pulak tu nak kene confirm kan siri n brand printer jek
Nanti mgu depan kene datang lg tuk tampal..
leceh tul buat 2-3 keje..
Ari Jumaat lak
kene p kilang sebelah..
menapak jugakla..
tp kami bertiga jek..
Olekerana aku dah biase ngan kilang sebelah..
so aku temankan jugakla budak2 ni tunjuk jalan yg mane aku tau..
Dalam mengagau2 mencari department tu..
nak tanye orang..
seme abg la… (bangla)
so kami men tuju jek..
Jumpe budak melayu..
Member aku ni pn tanye la..
“bang projek kat mane?”
abg tu terus terbeliak biji mata..
aku yg ade kat sebelah trus ketawa terbahak2..
biasela masing2 dah pk len..
adoila..
patut tanye..
“bang… projek department kat mane?”
ni dia p tanye..
“bang projek kat mane?”

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: aku punye hal :., .: Apa yg lucu sangat tu? :., .: Frenz :.. Bookmark the permalink.

20 Responses to Abang…Projek kat mane?

  1. MAMASYAZA says:

    fuhhhh biar btoi…bahaya tu..kalo salah cakap cam tu…org lelaki diingatnya mende lain….

  2. Cikpid says:

    hahahhaha..lawak sengal gile..aku tgk tajuk post dh gelak dulu dah

  3. opps….silap susun ayat. cukup bahaya tu…..kang tak pasal2 abg tu file sexual harassment..huhuhuhu..mesti time terkluar ayat tu, bila tersedar, mesti nak nyorok bwh meja…hahaha..tak nak kluar2 dah sampai semua org dah blk…

  4. syareena says:

    sobayola kan?org skang bab double meaning ni mmg cepat jek… huhu

  5. MUNIRA says:

    huahuahua..ish bahaya nih😉

  6. Yan says:

    kaksu.. tu pasal budak laki tu terbeliak matanyer..pid.. aku yg ade kat situasi lagi ketawa terbelahak.. satu ari tu asik gelakkan budak ni jek..mama-miya.. wlupun dia sedar dia terlepas cakap.. tp dia wat2 muka innocent jek.. cover malu..ciksya… sobayo?? tak paham.. sobayo ngan sapo? hehehe

  7. U-jin says:

    wakaka…tadi tgk toitle pong day pkir lain….dlm hati bior betul si yan ni…ahaks…sori2..

  8. CuTeMiUt78 says:

    wakakaka… sib baik abg tu tak tanya… nak kat mana projek tu dik..

  9. Precious says:

    Kuang kuang kuang …

  10. attty'd says:

    wakakkakak..golak kty

  11. atty's says:

    yg kt ats tu kty tau..hehehe

  12. Yan says:

    kak rina.. perghhh klu dia tanye camtu.. kitorang lak terbeliak biji mata..precious.. huhukak ty… uikk awat name kuar lain tu?? hehe

  13. wakakaka.. tompang gelak tompang gelak.. kah kah kah kah.. adeh sakit perut yan ooii.. duk gelak je ni.. adeh..

  14. kakyong says:

    tompang gelak..:))

  15. Yan says:

    efa n kakyong.. owhh tumpang gelak yer.. gelak yg sopan yer

  16. ct rahani says:

    adeh la.. sakit perut..

  17. Yan says:

    ct.. sakit perut?? uishh tetibe jek.. heheh

  18. kihkihkih..tumpang gelak jap buleh.

  19. Yan says:

    buleh sangat..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s