Final Contestant

Ni aku nak keluarkan ke semua gambar peserta2 Contest Seiras Wajah.
Yang mane tak dapat/ sempat join tu harap maaf yer..
Sebab amik masa jugak nak kumpulkan balik semua penyertaan..
tu pasal yan tutup kul 7..
Jom layan gambar…
sori kalau ade gambo yg tersenget..
bukan ape..
tak muat frame hehe..
macam biase klu nak tgk view lebih jelas sila klik pada gambar.





Ni pulak link rujukan klu nak tgk gambar full berserta link blog peserta mengikut mgu..
Thanx!
Lepas ni tunggu Top 10 pilihan Juri yer..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: contest :.. Bookmark the permalink.

13 Responses to Final Contestant

  1. firahadifa says:

    Huhu… SW053 memang same ar muka anak ngan mak… gut lak yer…

  2. atty's says:

    susah nak pilih..byk sama nie..

  3. neezareef says:

    perghh..ramainye masuktul lah..ramai seiras..yg x iras pn ade ha..haahaa

  4. Farah says:

    banyakknyee contestant…..mesti juri pon pening nak pilih hahaha

  5. syanis says:

    pergh…betui… betui… ramai seiras… ramai yg tak……bila kuar result kak…

  6. A’kum Ummi..Cantik2 nya Ibu n Anak…Minta2 semua boleh terpilih…Amin..

  7. CuTeMiUt78 says:

    perghhh… ramai nya…

  8. Ummi Hanie says:

    salam kak Yan ..adoi..pic Hanie dgn my doter tu yg paling jauh dr kamera kannn…hahhaha lantakla

  9. uuiitt.. ku nmpk gambor ku.. huhu.. seiras ke??..

  10. UmiDAnisH says:

    wah tomei2nyer semua.. muke danih pun ada.. hehe iras tak umi dgn danish??

  11. Yan says:

    fira… ramai yg same… tp sbb yan takut nak pilih tu yg terpakse serah kat juri.. hehehkty… hehehe.. tula pasal..kak neeza.. okayla tu wat memeriahkan heheFarah… tu yg nek juling mata tuhain… result bergantung pada juri.. tunggu yerzuria.. wah kalau semua terpilih camne nak kasik adiah ni?? sorang sebiji botol pun tak dapek.. hehehekak rina.. mula nmpak cam sikit.. lame2 inila hasilnyehanie.. klu dpt tgk gambo besar tak pasan sangat.. tp sebab dah frame kan camni.. tu yg jadi jauuh… heheefa,, semua terletak di tangan juri.. tungguumidanish.. hehe.. iras iras..

  12. ct rahani says:

    ramainya yg join.. mmg susah nk pilih..

  13. beba says:

    kepada juri2..pilihlah SW014..hehehe..:P ramai tol ek yg participate ni..xsabar nk tunggu result top 10..hrp2 la terpilih ni..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s