Penilaian

Maaf, aku tak dapat nak keluarkan result skang..
Masih menanti keputusan 2 lg juri..
Hope korang leh sabar yer..
Nanti dah sepakat..
Cepat2 aku umumkan kat korang..
Tapi so far keputusan juri yg ade kat tangan aku ni..
takde yg same..
kalau yg len same..
mesti yg lagi satu beza..
naik juling gak mata aku nak tgk pilihan yg same..
diorang pun juling gak..
juling nak memilih sebab ramai bebenor..
Macam yg aku cakap..
Kalau penyertaan lebey 60 orang..
ade 3 pemenang..
tp olehkerana cume 58 orang saje..
so 2 pemenang sajela yer..
Harap2.. Ari rabu aku dah leh kuarkan result top 10 tuh..
Pastu sessi undian plak..
Rabu smpai Ahad – 5 ari saje..
cukup tak??
cukupla kot..
Then barulah pemenang sebenar akan diketahui…

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: contest :.. Bookmark the permalink.

19 Responses to Penilaian

  1. Mama_Aqish says:

    tak tau pun contest ni tutup 7petang…nape tak umum awal2….tetibe je close…ramai lagi yang tak sempat nak join….kalo cukupkan penyertaan sampai 60 orang kan best…leh sponser 3 hadiah…

  2. Zuhaini says:

    ok.. :)erm.. nasib baik alia x masuk.. haha.. saya tgk saingan sengit betul! good luck to all contestants!πŸ™‚

  3. Yan says:

    mama_aqish..sebenarnye yan dah buat entry pasal tutup contest kul 7 pada hari jumaat.. pastu kalau perasan… yan ade jugak tulis nota penting tu kat bawah header bertajuk “nota tambahan” start ari jumaat jugak..zuhaini.. yerpp good luck to all..umidanish.. kenyit mata ke?

  4. syareena says:

    ala…. sya xde ari mengundi tu nntla… huhu xpat la rayu undi keh3

  5. neezareef says:

    ramai jugak tu yg anto..mmg juling la mata

  6. pakcik dah tau sape yg menang….dah tentu pakcik…huhuhuhu memang tak menahan….

  7. alaaa…..kita pun nak cuti dari rabu till next week…..tak sempatlah nak inform kengkawan untuk ngundi…..😦 berapa percent markah undian?…. cewah…macam confident je masuk top ten, pdhal banyak lagi org lain yg muka seiras hehehehe

  8. miezaniera says:

    tak sabarnye rase..semakin kencang debaran di dada..kekeke

  9. CuTeMiUt78 says:

    ho..ho..ho.. juling2 mata ko tgk kan yan.. over ramai tu.. eemmmm sapa la yg terpilih utk top 10 tu…

  10. Precious says:

    Oihhh … juling telinga aku mendengarnyer … jeng jeng jeng …

  11. syanis says:

    huhuhuhu…. rabu depan la br ku tau sapa pemenang nyer… hehheheheatenyer… saya cuti spi selasa… x pa xpa… dpt tgk sapa masuk top 10 pun x pa…. kihkihkih

  12. niza says:

    hahaha…sian ko yan…juling bijik mata….

  13. [-suziey-] says:

    uish dasat kisah ko yek …ngerinye..seb bek panjang umur..kalko la bdk2 dulu kan..xtau bahaya..tkut ngn mak jek lebih:p

  14. Mamamanja says:

    baca entry nih buat daku berdebor2 huhuhuhuagak2 ada harapan ke masuk top 10 nih?????

  15. Cikpid says:

    meh aku jadi juri sambilan sbb aku x masuk..hahhaha

  16. ct rahani says:

    sapa la yg bertuah ye kak.. x sabo nk tngu result.. hehehe..

  17. U-jin says:

    ho….ade top 10 yer…wah siapaler top 10 tu..

  18. Yan says:

    to all:sori tak pat balas komen satu2.. masa amat mencemburuiku..thanx sebab sudi drop comment kat sini..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s