owhh men tipu yerr

Aku skang ni tengah duk mengira undi..
Macam aku kata aku tak nak pengundi hantu
so aku berusaha gigih tuk cek satu persatu undian korang.
yg mane blogger yg aku dah kenal n familiar
tak perlulah cek….
aku terus terima jek
tp yg baru2 tu kene cekla..
Ade yg undi 3..
tp aku amik 2 yg terawal saje..
aku rase maybe dia excited sgt nak mengundi
ataupun tk tau nak wat pilihan..
tp ade yg men tipu..
guna nick yg berlainan
tp link blog yg same..
cemane tu??
owhh nak klentong aku yer..
aku dapat tau
sebab aku tulis balik link blogger tu kat kertas..
so dari situ aku pasan ade 3 nick guna link blog yg same..
Ikutkan mmg malas nak cek satu persatu
tp aku kena adil..
mane bleh wat camtu..
Macam yg aku dah tulis dalam entry yg lepas2..
Bagi yg tak tgl link tu konfem2 aku reject..
Undi diri sendiripun aku terpaksa reject..
Undian tak lengkap..
contohnye dia taip satu undian saje atau dia tulis SW0 (takde no.)
consider reject jugakla..
aku reject ni bukan pasal aku saje nak main2kan undi derang..
susah payah derang anta undian tu..
tp sebab derang tak alert..
Skang ni aku baru update 55 undian tak termasuk yg reject
bermakna 55 x 2 = 110 undi.
Blum abis lagik tu..
mula tdi nak updet smpai undian setakat pukul 12
tp cam letey..
maklumla tak sehat nih..
kaki pun lenguh2..
diri salah duduk pun salah..
kalau dapat nerap kan besh hahaha…
Wlupun aku dah start mengira undi..
tp peti undian masih belum ditutup..
Aku dah wat keputusan untuk menutup undian smpai 15hb Jun 2009
Then baru umumkan keputusan..
mungkin selepas 2-3 hari tgk keadaan yer..
Harap finalis seme sabar menunggu..
So itula pesanan penaja yg terakhir tentang contest nih..
p/s : korang nak tgk tak ranking undian setakat ni??? huhuhu

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: contest :.. Bookmark the permalink.

10 Responses to owhh men tipu yerr

  1. mummYaeesh says:

    hmanggaiii rajinnye!lama lagi lak tu baru nak tutup…jenuh la uols nak kira undi..woohoo

  2. sya says:

    wah, rajinnya…ada yang main tipu ek?nak menang kut.. :)nak tengok ranking…😛

  3. [-suziey-] says:

    eee xaci la men tipu..ape kata utk org tu…reject trus undi dia..bkn ape..rs mcm dia tlh mencbr kewibawaan juri..cewah..over gituh"p

  4. efamaira says:

    OooOOoo.. ade men tipu ek.. ish.. ish.. tak bek tau.. hehe..

  5. Precious says:

    Kalah menang adat bertanding … Yeay yeay, aku tak tipuuu … aku undi 2 jerrr …

  6. syareena says:

    hola… ciksya bru lik ni, bru dpt tgk n3 baru… huhu ade men tipu ye?xpe2 redha jek…apsal lame sgt result nye nih,penat dah bedebo2 ni ekeke

  7. U-jin says:

    hahaha..teruja sudah ….siap tipu2 lagik

  8. Yan says:

    mummy yaesh.. takpe awal2 jek banyak.. nak ke ujung tu mesti dah tak banyak.. tu pasal kire dari skang..sya.. ranking kuar soksuziey.. takpela kite consider lg.. terima undi dia yg fes jekefa.. betul betul betulprecious.. ermm mmg dua jekciksya.. hahaha relex ah.. wat2 lupe jek..u-jin.. teruskan promosi ya..

  9. neezareef says:

    aik…ade gak guna trick cmtuh ka

  10. CuTeMiUt78 says:

    oh.. gitu pun ada ya yan..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s