setel tag dulu

Tag dari chome (salah sorang geng mesra)

1.Apa Perasaan Anda Sekarang?
cam rase sehat skit.. hope trus sehat

2.Saya nak makan…
lum ade selera nak makan ape2.

3.Saya tak suka…
org yg pilih kasih bile berkawan.. aku mudah terase kerananya


4.Impian saya?
klu boleh nak siapkan umah skang.. kasik lengkap

5.Haiwan yang saya tak suka?
tak suke lipas, tikus (spesis yg selalu ade kat umah)

6.Saya harapkan..
dapat berjaya dalam hidup dan bina keluarga yg bahagia.

7.Jika boleh putarkan masa?
tak rase nak putarkan masa tuk betulkan ape2..
juz putar masa balik zaman kanak2 yg seronok itu..

8.Saya pada 10 tahun akan datang?
tak tau lagi hope semuanya baik..

9.Handphone saya adalah sebuah?
Nokia pemberian ayah.

10.Saya pernah bercinta sebanyak?
banyak kali.. percaya atau tidak.. maybe ade 10 atau lebey.. maleh nak kira bebetul

11.Saya suka pada
ketenangan, benda2 kelakar, sweet

12.Kawan-kawan saya..
yg rapat masih lg berhubung dgn saya.. diorang memang besh

13.Pernah dikhianati?
ntahla..

14.Apa yang anda hendak lakukan terhadap orang yang mengkhianati anda?
hanya Tuhan yg akan membalasnye

*****************************
Tag dari nadnye
Ekceli tag ni dah penah buat…
tp aku tak sure aku buat kat blog ni
atau blog lame..
Rules
1) anda perlu printscreen wallpaper anda yang tgh guna skang jgn tipu2 ek..
2) Bagitau nape anda suka wallpaper anda itu
Tgkla wallpaper ni… masih suci.. tak tukarpun lagik sejak format aritu..
nak kata suke sangatpun tak.. tak sukepun.. ermm ntah.. hehehe
Aku rase ade lg satu tag psal name jepun tu..
tp lupa sape yg tag..
huhu…

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: tag ape saje :.. Bookmark the permalink.

5 Responses to setel tag dulu

  1. Ummi Hanie says:

    kak yan pun gigih gak menjawab tag2 . Hani epunyer tag pown dah mule nk menimbun tp Hanie dah listkan taut trluper …anyway , get well soon yer kak ! xbrape sehat ekk..

  2. mummYaeesh says:

    uols baru baik demam ke?hamboii byknye bf!hiks

  3. nadnye says:

    bagus nya.. tak ubah pun🙂

  4. ct rahani says:

    masih utang gak ngan chome.. adeh la..

  5. CuTeMiUt78 says:

    oh…oh.. masih sempat layan tag ya yan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s