Sana sini Contest

Mesti korang perasankan
sane sini orang join contest..
sane sini orang buat contest
Bagai cendawan tumbuh lepas ujan
yeke?? uma aku takde lak tumbuh cendawan pas ujan..
klu tak senang aku leh wat sayur.. hehe
Contest datang dan pergi
tapi aku jek yg tak nyempat2 nak joing!
Dulu festime nak join contest kat blog mama aqish
tgk tarikh tutup mse tu tulis 19hb April kot..
mase terjumpe contest tu ngam2 hari tu..
beriya2la buat..
mujur sempat baca balik entry terbaru kat blog mama aqish.
rupenye dah tutup awal..
malah dah masuk sesi undianpun huhu..
seb tak antar.. klu tak.. malu eden..
uwaaaaaaaaaaaa… terus berkubur entri tu dalam draft..
baru last two week kot aku delete entri tu dari draft
Ade contest pasal nursing wear.
aku tak join pasal aku tak bf
contest pasal handbag..
tak join jugak.. pasal aku tak minat handbag
contest pasal father’s day
yg tgh berlangsung
masih berkira2 lagik nak join ke tidak..
ade satu tu tuk kite ngan ayah kite sendiri..
aku takde gambo latest dgn ayahanda..
klu adepun gambo zaman kanak2..
ade gambo latest yg sangat2 nostalgik (ade ke perkataan nostalgik?)
tp aku tak scan pulak..
ade contest baby in red.. anjuran MBP
tak join pasal Qis takde baju merah yg cun
wlupun aku ske merah..
tak terpk lak nak belikan Qis baju kaler merah
pink, biru, ijau, kuning seme ade..
merah takde..
Contest aksi menarik time baby tido..
pun tak sure nak join ke tidak..
coz abg tak kasi aku mik gambo anak tido..
tak baik katanye (ikut kata famili)
wlupun aku tak tau ape relevannya..
tp klu ditakdirkan adela sok aksi menarik time Qis tido.
aku akan pertimbangkan untuk menyenapnyerr..
Korang lak cemane??
aku tau ade yg sangat rajin join contest
tp ade jugak yg tidak..
nape??
tak sempat??
tak suke ngan adiah??
tak layak??
hehehehe..
tak kesahla…
ape2pun contest2 ni sebenarnye salah satu cara kite nak gain lebey ramai kenalan..
tak kirela tuk si penganjur..
maupun yg join contest tu..
setuju?

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: MomBloggersPlanet :., .: My dearest Qistina :., .: other contest :.. Bookmark the permalink.

15 Responses to Sana sini Contest

  1. ct rahani says:

    minat gak nk join contest.. cuma kdg masa yg x mengizinkan.. huhuhu..

  2. neezareef says:

    sama la x sempat

  3. join rajin…tp menang belum…..contest aksi tido tu kat mana? tak jumpa pun lagi?🙂

  4. MamaAqil says:

    sama ler cam mama safiyyah, suka nak join contest, sbb dpt rmai kawan, tp baru mng skali, huhu ngn Cik As dulu, saguhati jer…wakaka…sbb saya join contest mama aqish dulu sy dpt ramai kwn sbbnyer saya baru jer buat blog masa tu…

  5. faiz's mommy says:

    yan.. contest aksi tido tu x jumpe pown.. leh bg url die x?

  6. Putra Mama says:

    setuju… mama pun suker join contest tp yg seiras wajah tu ssh ckit la sbb muke mama n fawzan kureng seiras.. wpun ramai ckp seiras tp mama x nmpk pun irasnyer.. a'ahla contest aksi tido tu kat blog maner??

  7. efamaira says:

    efa memang suke sesangat joint giveaway or contest.. masa tu memang ade cume kekdg ade bebrp syarat yg tak pat dipenuhi seperti gambo or something.. wah ade alasan la pulek.. hehe.. layan kan je la.. huhu..

  8. atty's says:

    tu ar tak sompek acik ha..

  9. Farah says:

    suka join contest..hehe kalau menang alhamdulillah..kalau tak menang pon takpe..masuk suka2😀

  10. niza says:

    aku suka gak nak join2 contest nih…sajer suka2…support blogger2 lain…tp maner aku sempat aku masuk la…klu x tuh…hehehe…idokla…

  11. Cikpid says:

    mana yg contest baby tido tu??bg laa link..hahahha

  12. Mamamanja says:

    yan, contest yg MM buat tu x kisah gambo zaman bila… gambo ayahnda sorang2 pun xpe… yang penting ucapan tu jerk.mak mertua MM pun x bagi snap gambo anak tengah tido… tapi snap jugak huhuhu

  13. CuTeMiUt78 says:

    uish.. ada contest baby tido.. dari sapa.. napa akak tak terbaca pun pasal contest tu.. eemmm betul tu yan… klu cam akak ni kan.. akak sukee join.. sebab blh kenal antara satu sama lain sambil menambah kenalan.. akak tak kira menang ke kalah.. janji happy dan suka2 je

  14. Yan says:

    to all..ermm pasal contest bby tido tu.. yan dah publish entry berserta linknye kat entry semalam.. err tajuk 'kabar dari sini'sape yg sudi join.. cepatla join.. nampak aritu cam takde sambutan.. mane tau berkat korang join.. byk sambutan hehe..ermm tul la.. kadang tuntutan keje kite tak memungkinkan kite nak join2 sangat kontes ni.. dahla kat opis takde tenet.. lgla tak mungkin.. klu kat umah ni bil kene potong.. jawapnye.. langsung tak pat online.. pegi ccla hahaha..

  15. beba says:

    sama la kite ek..banyaknye tak sempat nak join..ingat nk gak join yg aksi tdo tu..da ade da gambarnye..cume tak terbuat plak entry nye lagi..hehe..kite nye kalau masuk yg tu 2nd contest la sy join..hehe..baru2 ni baru cam terjumpe contest2 ni..:D

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s