Undian bermula sekarang!!!

Sekarang aku nak umumkan mereka yg layak
Untuk proses seterusnya..
Bukan ke aku kata ade 10 peserta saje untuk diundi??
tapi lepas cabut undi tu aku rase cam pilih kasih ah..
so tak jadik wat cabut undi..
aku amik keputusan untuk serap ke 10-10 yg dapat 2 undian juri..
still majoriti coz aku yg pilih mereka..
so masing2 dapat 3 undi gak setiap satu..
Ini top 14 untuk korang pilih :-
Korang boleh mula mengundi start pukul 12.30 tengahari ni
Macammane nak undi?
siapa yg boleh mengundi?
Cume dikalangan blogger saje yg boleh mengundi..
aku tak nak pengundi hantu..
tapi kalau dia bukan followers akupun takpe..
Korang boleh mengundi dua contestant..
mesti choose dua..
kalau satu.. undian korang disqualified..
kite mencari 2 saje pemenang okay!
Caranya :
Taip
SWXXX & SWXXX
dan send ke kotak komen entri ini..
itu saje..
Tarikh akhir undian 15 Jun 2009 (7 mlm)

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: contest :.. Bookmark the permalink.

195 Responses to Undian bermula sekarang!!!

  1. Farah says:

    tahniah bg yg terpilih!!

  2. CT says:

    boleh ngundi diri sendiri x?

  3. Azure says:

    SW016 & SW038

  4. CuTeMiUt78 says:

    okies… nak undi gak..SW016 & SW007

  5. CT says:

    SW036 & SW004

  6. Saidah says:

    SW039 & SW009

  7. syareena says:

    hehe tq cute n fiza love u la…suke sgt hehe

  8. ains says:

    sw12 ngn sw14

  9. Pija says:

    SW039 & SW056

  10. pocoyo says:

    SW007 & SW004

  11. Pink Guava says:

    SW007 & SW007 gak

  12. Ina says:

    Tahniah kerana berjaya menjadi finalist

  13. Anonymous says:

    Tahniah kerana berjaya menjadi finalist SW039 & SW056

  14. ami says:

    vote for SW004 & SW039

  15. adi says:

    SW007 & SW038

  16. gan says:

    SW014 & SW007

  17. rezd says:

    SW007 & SW014

  18. shada says:

    SW016 & SW011

  19. Ummi Hanie says:

    alamaksss ..x trcalon daa…ok xper undi gakSW036 , SW004 , SW009ni bukan undi kroni sbb sorang pun xkenal rasenyer … ni undian mata kasarku…

  20. lia says:

    sw036 & sw014

  21. Farah says:

    sw012 & sw009

  22. dir&fara says:

    nak undi ni!! sw007 & sw014

  23. shi3la says:

    SW016 & SW016ni bolehh kirakan….haku undi dua gak..ko tak cakapkan undi 2 contestant yg berlainan..just choose dua..yg samer ponn kira ok kan..lalala

  24. Reena says:

    SW011 & SW026

  25. neezareef says:

    undian sy…muktamad..SW016 dan SW007

  26. rynas says:

    AFUNDI SW016 & SW007

  27. miezaniera says:

    huhu disebabkan eden tk trpilih so sah lah Qasrina ni ikut papa dia..keke saya nk afundi SW007 n SW036tahniah n gud luck ;D

  28. ~zuraiwan~ says:

    salam….yeaa aku pun nk undiSW016 & SW039chaiyok2…

  29. Afzan says:

    huhu, walopon x shortlisted, tapi nak undi gak. sebab memang rase diorg nih seiras..SW0014 & SW0016

  30. mummYaeesh says:

    sw007 (cik sya) & sw016 (niza)

  31. alyyani says:

    saya afundi SW026 & SW026tak kena reject kan undi org yg sama? tq!

  32. saya vote for;SW056SW038SW007berapa kali saya boleh vote yer???

  33. saya vote for;SW056SW038SW007berapa kali saya boleh vote yer???

  34. joegrimjow says:

    xde anakda undi daa

  35. nadnye says:

    SW009 DAN SW014.. ku undi ..walaupun x shortlisted..🙂

  36. ita zakaria says:

    SW026 & Sw026… go rayyan go!!!

  37. ita zakaria says:

    SW026 & Sw026… go rayyan go!!!

  38. MeL says:

    slm..i vote for SW026 & SW038

  39. SW026 & SW026go rayyan! go rayyan!

  40. berapa kali ni boleh undi?

  41. eidaice says:

    SW012 dan SW011Good Luck…

  42. eidaice says:

    SW012 dan SW011Good Luck…

  43. efamaira says:

    SW012 & SW039gud luck.. huhu..

  44. Aida Alias says:

    suka yg dua ni…SW039 & SW012

  45. Kizzy TF says:

    1. SW0092. SW039voted! thanks~

  46. Mata Hati says:

    SWO12 SWO39 SWO58

  47. IeDa says:

    SW016 & SW009

  48. SW014 & SW026 ..itu pade mate ku yang tak berape besar ni.. undi ikhlas ni,tak kena upah ape2 pun.hehe

  49. Precious says:

    SW009 & SW011. Yeay!Jangan tutup lewat sangat. Nanti jadi basi …

  50. zh-ena says:

    SW0014 & SW039

  51. @zura says:

    Aku nk vote jugak.. ini pilihan ku :-SW0014 & SW039

  52. izan says:

    SW011 & sw012

  53. que_zul says:

    kite vote sw00 dan sw0039

  54. FiDa@aMiDa says:

    saya vote SW012 dan SW046

  55. sya says:

    SW014, SW009

  56. ku pun nk jlnkn kewajipan.. nk pangkahSW026 & SW009muka ank korunks mmg fotostat muka korunks.. hehe..

  57. Oja says:

    SW036 & SW009

  58. ~ Lady ell ~ says:

    huhu…sengit n hangit.ada harapan ke nih. :PSW016SW026gud luck!!

  59. `Ain says:

    SW039 & SW 009

  60. CT says:

    SW016 & SW038

  61. m0mmy*QasEh says:

    sw004 dan swo12tahniah kepada yang terpilih

  62. Dee says:

    SW007 & SW011

  63. Nieza Ishak says:

    Daku vote forSW0014 & SW038good luck beb …

  64. buntalz says:

    sw058 and sw014 pleaseee….

  65. Mrs Azarol says:

    saya undi SW036selamat berkenalan🙂

  66. Mrs Azarol says:

    saya tertinggal satu undi…hehe saya undi SW036 dan SW039

  67. airy says:

    SW039 & SW056

  68. sheila says:

    SW012 & SW039

  69. sheila says:

    SW012 & SW039

  70. Nana says:

    SW009 & SW039

  71. anna zue says:

    sw058 dan sw007

  72. niza says:

    SW012 & SW014

  73. dak p says:

    swo 14..swo 14 dan swo 14..haha..go go go

  74. Mamamanja says:

    tahniah pd yg terpilih.xde rezeki nampaknya huhuhusw007 & sw036

  75. Ana says:

    SW012 & SW014

  76. rozi says:

    SW056 & SW012

  77. ain says:

    SW056 & SW012

  78. U-jin says:

    SW016 & SW056

  79. ida says:

    salam perkenalan..ida undi SW007 DAN SW039

  80. kikicomel says:

    undi sw014 & sw038gud luck ya all…

  81. Anonymous says:

    SW039 & SW039 gakk

  82. Mas says:

    SW036&SWO39

  83. Just says:

    SW014 & SW039

  84. Mummy Dasy says:

    i vote for SW036 & SW038

  85. ... says:

    Saya undi SW0058!

  86. rasp says:

    SW011 & SW038

  87. dZana says:

    SW011 & SW016

  88. ~mamazahra~ says:

    vote for ummidamiaSW016!!!

  89. ~mamazahra~ says:

    opps tersilap sudah..undi tuk SW016 & SW011

  90. tina says:

    SW012 & SW026

  91. Boyem says:

    Sy undi SW0014 TQ

  92. yatie says:

    SW012 & SW014

  93. ema says:

    SW009 & SW012

  94. iLyaz says:

    SW014 & SW058SWUNDI MASUK!! HUHu..

  95. Noina says:

    SW026 & SWO026Chaiyok Rayyan..!

  96. Khas Lysha says:

    sy vote SW007 & SW012gud luck!😉

  97. eLLe says:

    SW039 & SW036

  98. 669 says:

    SW058 & SW056

  99. CatlinaFly says:

    saya AFUNDI SW011 & SW014..hehe..aiseh taks empat masuk contest ni lah..dpt undi pun jadi lah!🙂 n sy follow u ok..

  100. ety says:

    salam perkenalan..baru nak berjinak2 dgn contest ni..actually xsa=empat nak join so saya undi jer la.. SW014 & SW039

  101. SW011 & SW004.. good luck!!

  102. Cikpid says:

    aku undi SW0014 & SW039..

  103. cinta says:

    SW046 & SW012

  104. umie says:

    SW007 & SW012

  105. KesahKu says:

    tadi undi satu ajerk..x disQ plak..ok..ni nk undi SW012 n SW039

  106. Gieyana says:

    SW016 & SW0014

  107. fidaanuar says:

    saya undi SW016 dan SW058

  108. sheila says:

    SW012 & SW039

  109. ida says:

    SW039 & SW012

  110. mirul says:

    SW 056 & SW012

  111. AkMa says:

    SW016 & SW011

  112. SW039 & SW058 pilihanku……..

  113. shi3la says:

    ..SW016 & SW058..ocayy haku undi lain…yang sebelummm tak diterimakan..sekarang ocayy kann..!!

  114. tHrEE oF us says:

    SW016 & SW007go!go!go!

  115. say pon nak undi jugak..ni dia :SW039 & SW036

  116. ibu_arifa says:

    nk undi SW026 dan SW004

  117. *ayu* says:

    SW011 & SW039

  118. Suraya says:

    SW039 & SW036

  119. Mr PenyuBiru says:

    TaipSW016 & SW011ps:ingatkan kena sms tadi.hehe

  120. tasya says:

    SW012 & SW004

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s