tak yah rebut2 dah

Aku hepi sesangat coz skang…
aku tak de dah nak berebut2 pc dengan abg lgik..

klu sebelum ni pc ade satu..
pastu nak guna pc siap ade shift tuh..
tp yg tak beshnye abgla konker byk.
then bli laptop..
still berebut jugak
coz internet leh guna satu jek..
either guna pc.. or guna laptop..
xleh guna both pada ms yg same..

tp skang..
dah ade ini…

so bulehla online dedua sekali..
yeah!!!
tiada gangguan dan tiada had masa..
tenkius abg…

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: AbbiQis :., .: aku punye hal :.. Bookmark the permalink.

18 Responses to tak yah rebut2 dah

  1. ~zuraiwan~ says:

    wahh…tak yah rebut2 dh ek…

  2. rynas says:

    wahh rumah dh macam office dah ekekkekek

  3. zh-ena says:

    bagus bagus bagus tak yah rebut2 lg kan..blh tarik nafas lega la pas nie

  4. Precious says:

    Eh ko sebut 'abgla', aku teringat bangla kutip sewa guard tetiap bln … Hih hih hih .. Eh blh lebihkan masa blogging nih yer! Asal aje ada green light dr kekanda, hek!

  5. ha..kan sonang tue..pas ni kuar pon leh online..terjah free wifi..hehhehe

  6. U-jin says:

    lps ni dok sblah2 senyap jek…dua2 ngadap pc..haha

  7. efamaira says:

    uuiitt.. memang best yan tak yah nak rebut2 cam efa dulu.. sekrg masing2 leh on9.. janji keje umah ku sume dh siap.. kalo syik duk ngadap tenet keje umah tak siap harus pedih gak telinga ku ini duk menahan bebelan kekanda ku itu.. huhu..

  8. i sokong yg kat rumah kena ada wireless or atleast router yg byk port…cam kat msia dulu pakai modem simple yg tmnet jual tu..berebut aa nak guna line. siap buat timing guna internet dgn hubby..kekadang paksa hubby tido siang pada hari sabtu ahad supaya i buleh guna internet..hahahahha…now kat rumah dah guna wireless..mmg bahagia..takde rebut2..

  9. MAMASYAZA says:

    best le tu sekrg ni tak yah berebut lagik..ngan cik abg

  10. atty's says:

    salam yan..besh.ar..lepas nie takyah rebut2, kty kat umah mmg guna wifi..senang..kdg kawn2 dtg semua bwk lp..dah jdk cam cc..heheheh

  11. Yan says:

    zuraiwan.. a'ah aman skit takde rebut2 pc dah heherynas.. mcm opis?? heheena.. ekekeke..precious.. dia takde halangan.. cume anakla.. klu dia tido baru leh onlinekakty.. yeke??? heheh.. umah yan ni kawan2 tu mgkin takla.. adik badik sendiri mungkin.. ehehehieda.. tak bahye ke wifi kat luar tu.. virus senang masuk tak?u-jin.. dia kat meja pc.. yan niarap ngadap laptop heheefa.. betul betul betul.. tp klu ikutkan my hubby tak bising.. juz kite pandai2 sendirila kan..mama-miya.. adehla bab wat timing or schedule tu menyakitkan ati sebenarnye.. dia ckp smpai kul 10 jek guna.. nanti bile smpai ms.. dia ske nk extend.. klu kite tertdo ke lg dia ske.. hehehekaksu.. a'ah kak.. takdela gado2 majuk2 pasal pc dah.. hehe

  12. mamadanish78 says:

    amboi2….sukanya dia….mamaD pun masih berebut2 gak ngan hubby ni…tp biasanya…hubby la yg byk mengalah…wakaakaaa

  13. Yan says:

    okla tu mamaD… hubby mengalah.. klu yan tak dapekla…

  14. Mama_Aqish says:

    wa….ini macam leh naik bil api nanti…..pompan2 ni memang giler berblog kan…..

  15. ct rahani says:

    wah sonoknya kak.. pas nie puas la berblogging ek..

  16. Fauzieah says:

    senang la pasni yan nak hapdet blog yer..tak yah rebut2 dah..tapi kat umah ku nih pun ader wifi pun still kena rebut2 gak..sbb masing2 nak pakai laptop jek..pc lembabsss la..kena beli sebijik sorang la nampak gayanyer..hahaha..

  17. CuTeMiUt78 says:

    wah.. bagus2.. dah ada ya.. tak yah berebut2 kan yan

  18. kakyong says:

    wah bergaya gitu.. dah stail opis ni.. boleh buat networking nih… dulu opis kecik kakyong pun guna nih… tp kawan lah yg punyer…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s