sopin’ sopin’

Akhir2 ni aku ske plak beli thru online..
tp ni bukan festimela
festime dulu aku nak beli breastpump
ms tu aku dlm pantang..
baru 2 mgu kot..
beli kat susuibu.com
dah bayarpun
tp barang tak muncul2..
jgn kata barang..
detail pembelian aku dlm web pun takde..
ah sudah!
tp lepas aku hubungi pihak derang..
baru aku tau..
stok pump yg aku nak tu takde..
derang cube nak hubungi aku tp tak dapat..
coz mase tu aku balik umah mak..
akhirnye derang refund balik duit aku..
seb bek..

kali kedua aku beli minyak..
minyak mariam.
ade sape tau pasal minyak ni??
hahahahahaha…
yg tak tau takpe..
yg tau.. diam2 aje yer..
aku cube nak beli lg minyak ni..
tp dah tak wujud plak blog tuh..
ermm…

kali ketiga aku beli one drop perfume

pastu barula aku beli dua benda ni..
satu ni aku beli dari cikpid..
blouse siap ngan belt..
aku sbnarnye teruja ngan belt jek hahaha
sori aku tak amik gambo blouse tu..
klu nak tgk..
boleh tgk kat blog cikpidcloset..
dia sendirik yg jadik model.. ahakss

Yang ni plak aku beli dari blog manjaku sayang..

kan aritu aku mencarik2 legging..

asal jumpe mesti orang dah book

frust tul..

kebetulan ms masuk blog manjaku sayang ni..

adela benda yg aku nak tu.

cumenye size tuk Qis dah dibook..

frust jugakla..

tp aku pk2..

alang2 beli.. bek beli yg besar trus..

so aku bookla satu legging

satu lg legging skirt..

legging skirt tu abg yg pilih..

comey..

tp bile padankan ngan Qis..

mmg tak muat langsung..

coz Qis rendah..

legging skirt yg aku beli tu agaknye tuk budak 2-3 taun..

mujur leggging biase muat..

pdahal beli tuk yg 12 – 18 bulan..

Sampai umah

aku trus pakaikan Qis..

hehehe..


About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: Hadiah n Kiriman :., .: My dearest Qistina :.. Bookmark the permalink.

19 Responses to sopin’ sopin’

  1. sweetfiza says:

    fiza pun dah terjebak gak shopping online ni …tp alhamdulillah setakt ni xde lg brg yg x dpt…

  2. syanis says:

    comel yang ada mickey mouse tu….. cute sngat… nnt qis pakai akak tnjuk eh

  3. Cikpid says:

    hehehhe..time kasih promote brg aku..hahaha..eh..promote ke??muahahha

  4. ala..laa…cute nyer legging yg bawah sekali tue…gambor minnie…

  5. atty's says:

    yg pink tu lawa ar..

  6. Ada Ayrissa says:

    heheheh..best gak kan shopping tru online…legging qis tu cute laaa

  7. U-jin says:

    panjang ek legging tu….nak cari gak ni…yg leging skirt tu agaknye sesuai ngan yeasmeen…ok..zas nak pi tgk..entah2 dah abis,,,huhuhu

  8. ct rahani says:

    cantik ar qis pakai legging..

  9. kakyong says:

    Yan,legging skirt pink tu cantik.. tunggu Qis besar skit mesti muat… sabor, tak lama jer tu…

  10. legging tu utk baby girl je ke??utk baby boy takdek? :)cari stokin yg panjang smpai paras lutut pun tak jumpa utk baby boy..

  11. Yan says:

    fiza.. klu beli ngan org yg betul.. insya Allah dapat.. so far yan nak belipun tgk2 gak..ain… nak kene tunggu dia tinggi skit baru leh pakai.. n tunjuk eh..pid.. promote?? sape lak promote.. hahaha yela yela.. aku tlg promote eh..ain.. legging skirt ni cute2.. tu yg asal nak beli jek selalu terlepas..ieda.. hehe… tu yg abbi dia berkenan..kty.. cutekan?? hehehAda Ayrissa.. rambang mata jugak kekadang.. ni kes malas kuar umah carik barang.. so beli online jek..ujin.. aritu kaler merah ade lgk.. tak taula skang ade lg tak..ct.. tp ketat sbnarnye tu.. akak mula igt tak muat.. sbb beli yg 12 to 18 bulan..kakyong.. tu yg bagusnye beli yg besor.. klu beli ngam2.. sok lusa dah takleh pakai..ummu ilham.. eh banyak la legging tuk budak laki.. yg skirt tu mmgla pempuan.. tp legging bese tuk laki ade.. tp tak byk choice coz kadang plain jek kalernyer.. tp ade jugakla yg bercorak2..

  12. ibu_arifa says:

    amboi …cantiknyer..saya boleh kata tiap2 bulan beli online..dah jd ketagih dah pulak..hehehe..asben tak tau ku pakai duit belanja umah..shhhh!!

  13. rynas says:

    wah dah soping..beli online ni mmg nak beli saja..nak-nak kalau kita foloow blog online tu mesti tahukan bila update

  14. rynas says:

    wah dah soping..beli online ni mmg nak beli saja..nak-nak kalau kita foloow blog online tu mesti tahukan bila update

  15. Precious says:

    Uih … bestnye dah dapat apa yg dihajati!

  16. niza says:

    comel la legging tuh…

  17. CuTeMiUt78 says:

    senang kan shopin on9 ni..tak bazir masa dan tak rambang mata.. heh..heh..heh.. cantik legging tu..

  18. yeah…i agree with u…everywhere skang ni online..buss online dh jd the first pilihan semua:)btw jemput ke blog sayahttp://kaseh-alphalipid.blogspot.com/nk jemput u join me as my partner buss. Kalau tak mula dr sekarang, bila lg kan? plus 9/10 rezeki pon berpunca dr perniagaan..mana tau insyaallah…rezeki you and family murah dpt figure 5-6 digits every months, insyaallah..do come and ask me for more! i'm willing to help:)Ezrahttp://nurezira.fotopages.com

  19. ct rahani says:

    suker gak beli online.. sng barang terus smpai depan umah.. hehehe..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s