Nak contest lagik??

Ramai yg menyebut2 suh aku wat contest lgk..
aku mmg ade terpk nak wat satu lgk contest..
ekceli bukan contestla..
juz soalan2 macam kuiz gitu..
tp adiahnye bukan ODP eh…
adiahnye fries semalam..
ermm
Kuiz tu soalan2nye akan aku kuarkan esok (19/06/09)..
tempoh ms nak bagi jawapan
9 pagi smpai 9 malam..
Aku akan select 2 pemberi jawapan terpantas dan paling tepat..
klu takde yg tepat..
mungkin aku akan consider yg hampir tepat..
Be prepare korang yer..
Study sungguh2…
Soalan Kuiz tu senang jek..
pada aku senangla sbb aku tau jawapan.. hehehe
Ape2pun.. kite jumpe esok dgn soalan2 kuiz..
Bermula esok komen akan disable..
coz jawapan korang kena antar kat kotak komen..
Advertisements

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: blog n entry :., .: contest :.. Bookmark the permalink.

12 Responses to Nak contest lagik??

  1. CuTeMiUt78 berkata:

    wah.. kuiz la plak.. emm get ready nak jwp quiz

  2. zh-ena berkata:

    kuih la plak..takper blh la join lg hehehehe

  3. efamaira berkata:

    wah kuiz ek.. okeh will be ready.. nak joint gak nih..pssttt.. yan soklan yg sng2 yea.. sng ckit nak jwb.. ekekeke..

  4. sujaihah berkata:

    leh kasi soalan bocor tak šŸ™‚

  5. Cikpid berkata:

    rajin aa ko ni..bg jwpan bocor kat aku..supaya aku mng..hahahhahha

  6. miela77 berkata:

    salam….sukanya iela dengar…esok tepat2 kul 9.00pg iela terpacul depan umah…ye ke? emmm….

  7. Mama_Aqish berkata:

    wat la contest lagi…leh la join…tak sabi nak nunggu soklannyer esok

  8. eRiNsZ berkata:

    nak join…nak join…nak fries..

  9. Precious berkata:

    Ehhh … makin meriah nih! Hiks!

  10. Yan berkata:

    orait geng..tunggu soalan kuiz kul 9 yerk…

  11. ct rahani berkata:

    x dapek kot nak join.. bz ader audit.. uwaa..

  12. Yan berkata:

    dapek dapek… audit dah abes kan..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s