Kuiz tak kuar???

Adoyai…

korang…
yan tak tau ape dah jadik..
Memang kuiz tu sepatutnye autopublish kul 9.00 pg dia kuar
dan yan saspek seme akan berjalan lancar..
Tau2 dpt sms dari ctrahani..
dia tanye kuiz esok ke (jumaat)?
aku cakap.. takdela.. Harini (khamis)
tp dia ckp takdepn soalan kuiz kuar..
last entry pasal dedi dearest tu jek..
wat??????
apesal pulak ni??..
Patutla tengahari tu aku rase nak sangat tgk blog ape cite..
rupenye mmg ade cite..
soalan kuiz tak kuar..
Tak penah2 benda ni happen..
apesal ekk.
cube korang tgk pic bawah ni
yan ade tersilap ke..
klu tgk pada tarikh dan masa mmg sepatutnye dia kuarla kan..
Ok takpe..
kite tukar date hari jumaatla..
sori pada yg menunggu..
tp serius yan tak tipu..
yan tak tau kenapa soalannye tak kuar..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: blog n entry :.. Bookmark the permalink.

10 Responses to Kuiz tak kuar???

  1. U-jin says:

    ho…patutlar soklan yg ditunggu x kunjung tiba…

  2. Yan says:

    ??? patutla??? kenapa?? yan salah autopublish ke??? ape yg silapnye?

  3. ct rahani says:

    nape yer.. akak kt blkg time tuh mmg x der ek am/pm. klu kt blog sy mmg ader..

  4. CuTeMiUt78 says:

    eemmm.. napa ya tak keluar.. pelik gak.. tgk takde masalah.. mungkin tgh maintanance kot.. eemmm.. takpe la.. sib baik blh ditunda..

  5. maybe yan x letak am or pm kot..dia x leh nk trase waktu bila..rasanyer la..

  6. Farah says:

    eh mmg autopublish ni kadang2 mengong la…selalu tak kuar pada masenye tau!

  7. Fauzieah says:

    date tuh la yan..awat 9/6 plak..

  8. Yan says:

    ct… mmg takde.. coz akak guna sistem 24jam.. so kalau lepas kul 12 tghr.. kul 1 jadik 13kak rina.. ke sebab mula2 kite save dlm draft.. ade kene ngena ke?ieda.. mmg takdela ieda..farah… ni festime ni bengong.. hehechome.. 9/6 ke?? bukan 18/06?

  9. Fauzieah says:

    owh..18/6 eh..ku tersilap pandang lak..awat pelik benor date tuh duk gitu..hehehe..sbb ku punyer dah set D/M/Y..pastu am/pm..senang nak tgk..takat nih tak penah lak kalo post tak kuar..maybe dia tgh maintenance masa tuh..

  10. Yan says:

    a'ah yan saje mik tarikh camtu… pastu mmg ske guna sistem 24jam.. senang tak konfius.. jam hp pun guna 24 jam.. jam loceng kat katilpun same..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s