tak jadik?? takde rezeki?

Aku geram tau ngan bebudak opis aku..
taula mende tu limited..
tp kenapa tak diadili selayaknya.
ermm pasal ape??
pasal tiket transformerla..
kecik atila camni..
dah tau ade 30 tiket..
akaun department ade dua..
bagi duala tiket tu..
ni makan sorang..
pulak tu bawak anak banak smpai 2-3 orang..
dah aku tak dapat..
bukan tiket tu untuk staff ke?
bukanla aku gile2 sangat nak tgk transformer tu
tp ralat jgakla tk pat mende freekan?
menci ngan derang ni..
SELFISH!!
hahaha ske ske aku ckp orng selfish eh
takde sorangpun inform aku pasal tiket tu..
derang edar ari snin..
aku dapat tau dah ari kamis..
bengang?? ofkosla..
derang selalu lupakan aku..
selalu sangat pinggirkan aku..
nape ah??
budak2 opis aku yg asal (before merge)
ramai yg masih single..
so bile ade ape2 event
sumtimes yg dah kawin ni dipinggirkan tau..
derang akan ajak yg single2 ni jek..
pada derang klu yg kawin ni ikut pastu nak kene bawak anak
selalu menyemakkan aktiviti derang..
kecik tul ati aku dengar statement tu..
ofkosla yg ade anak nak bawak anak
takkan nak berseronok smpai lupa anak or lakikan?
takpe…
esok.. ko dah ade anak..
ko taula rase…
sanggup tak ko tinggal anak hanya untuk memenuhi keseronokan sendiri..
Jumaat
abg bitau aku
dia ngan kengkawan dia plan nak tengok transformer hari ahad nanti
dia tanye aku leh tak book hari sabtu..
akupun tak tau sbnarnye..
coz selalu tu aku book untuk hari tu jekla..
dan penah gak aku nak book tuk hari lain
tp dia jawap.
buleh book tuk aritu jek..
tuk esok kene tunggu esok
coz takut jadual show berubah..
ermm sabtu aku try call
dari pagi call..
dekat petang baru dapat..
then dia cakap tiket sold out smpai ahad..
tp abg tak puas ati..
dia kata mungkin tu peruntukan booking jek
untuk normal pembelian mesti ade..
katanyalah..
so ahad tu kami pegila..
kul 10 pg kuar umah..
smpai Tebrau city
barisan dah panjang giler..
aku suh abg ushar kat depan..
mmg betul dah sold out..
yg adepun tgl seat depan2..
hmmm
mmg takde rezekila kan… huhu

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: AbbiQis :., .: aku punye hal :., .: Frenz :.. Bookmark the permalink.

18 Responses to tak jadik?? takde rezeki?

  1. miela77 says:

    sabar yan…nak wat camne…lama lagi tayangan tuh…kat opis nie, mcm2 ragam…biasalah…

  2. CuTeMiUt78 says:

    uish,.. kesian ko yan.. takpe ada masa lagi klu nak g tgk.. heh..heh..g la hari lain plak.. klu ahad memang full tu..😀

  3. biasalah kak……org tak kawin lg selalu tak paham kita yg dah beranak pinak ni kan,…..

  4. kakyong says:

    Yan, usah kecik hati dgn yg bujang2 tu.. sah2 depa tak faham kehidupan & perasaan or dah beranak pinak ni, sbb depa belum pun lalui nya…

  5. mamamiera says:

    xpe,setahu di0rang axtiviti bujang2ni lg enj0y.. kal0 yg dah anak n s0mi ni j0in dah xsy0k le k0n0n..eksenkan owang2 bujang.. xpe,cari gr0up yg dh ber'fmly specially cam momblogger n wat gath.. saye cadang yan buatle 1 ari nnti ek..

  6. Ada Ayrissa says:

    sabo yer?huhu…tggu hujung2 sket…kasi reda dulu..hahhaha..

  7. nadnye says:

    sabar jea Yan.. nak buat camne…

  8. ~ Lady ell ~ says:

    amboi..kemain hangin lg yer..bawak brtendang ekk.

  9. Fauzieah says:

    alaa..yan..sama la kita..semalam pegi One Utama nak tgk transformers..dah beratur pjg..sold out plak..kalo nak yg belah malam boleh la time tuh..tp takkan nak tgu sampai malam..berumah tangga kat situ..tu ckp kat hubby lenkali laa..tgu dah reda skek..tak syok gak awal2 nih..ramai org sgt..dia yg beriya sgt tuh…hihi..

  10. ct rahani says:

    ramai yg ckp cam besh citer nih kan kak.. sy pun cam tingin gak nk tgk.. huhuhu..

  11. U-jin says:

    ingat next week nak tgk ler…tp kena buking call atau buking online..kalo just walk in kat kl ni..hampeh..mmg x dpt..yan buking call ler..mesti dpt punyer…lagi satu x yah nak beratu2 panjang..

  12. atty's says:

    kty pun lom ade masa nak tgk nie

  13. Shumierain says:

    salam ziarah…kat opis sy pun ramai yg selfish n gile kuasa..pkir diri sendri jer..menci btl..

  14. Yan says:

    to allthanx for the komen… yan tak kesahpun tgk ujung2 ke.. tp hubby ni jenis yg klu cite dah suam2 camtu dia tak nak tengok dah.. hehehe..ujin.. yan dah booking online sehari awal… igtkan tak boleh.. tp seme full.. agaknye derang booking seminggu awal kot..

  15. zh-ena says:

    mmg sambutan gila2 lat kat citer transformer nie..kena tggu lama skit la tayangan dia pastu baru nak tgk..tgk awal2 nie mmg seat bselalu full jea..biasa la adat dah berkawen nie selalu pandang sebelah mata jea..baik happy ngan family jea, lg baikkkk

  16. MAMASYAZA says:

    takpe yan be cool…biarkan diaorg..kang nanti diaorg dah kawin ada anak…rasa le…semua org akan melaluinya..susah sgt g kedai carik cd..tgk kat umah…lagik best

  17. niza says:

    beli jek cd yan…hehehe…

  18. Yan says:

    ena… keluarga jugak yg lebey membahgiakankak su n nizabli cd??? klu encik hubby nak, dia belila… klu kitorang termiss tgk wayang.. tak beli cd.. tunggu kuar astro takpun pinjam cd orang heheh

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s