Surprised ke?

Aku dah wat top komentar tuk bulan June
but ekceli aku takde ape2 nak dibagi
kerana…
sebelum ni aku dah penah bagi hadiah dan award untuk top komentar sblum ni
ms entry aku yg ke 88 kan?
aku nak ucap terima kasih..
kerana kesudian korang memberi komen disini
yang mane komen2 korang tu
tak banyak sedikit banyak membantu aku
beri panduan pada aku
nasihat berguna untuk aku
Maka aku beri penghormatan serta penghargaan
yang mane
top 30 ni adalah blog2 wajib yg aku akan kunjung setiap hari..
dan mereka akan di display dalam masa sebulan ni
cewah!
dah macam MBP lak..
Aku telah memikirkan untuk bagi teman2 hadiah
tapi teman yg terpilih la yer..
Setiap bulan aku akan cari pemenang
tapi bukan dari aspek yg same
Kalau bulan lepas
aku bagi adiah top komentar
tapi bulan ni aku akan carik yg len..
“komen paling kelakar” ke
“pengomen pertama” ke..
“komen yg ke 888” ke..
ape2 ajek..
So untuk Bulan June
Penerimanya adalah untuk pengomen pertama paling banyak tuk setiap entry aku..
ni untuk bulan june saje ye..
Siapa?
Memang leceh skit nak carik
sebab nak belek satu2 entry aku.. hehe
Hanya top two layak tuk terima adiah dari aku..
tp sebenarnye adiah pun aku lum pk lg ape
hahahaha…
cam bese..
ujung bulan baru aku beli dan distribute ekk
ok ok
korang nak tau ke sape yg bertuah tu???
>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>

aisey cemane aku nak cakap ekk
selepas wat proses perhitungan
aku dapat 3 nama
yg seri..
iaitu
ctrahani
cikpid
cutemiut78
so aku up adiah kepada 3 orangla plak yerk..
derang bertiga ni konker pengomen pertama utk 5 entry setiap sorang
Total entry aku bulan june plak ade 56 entries..
so tahniahla untuk derang bertiga
nanti aku pk2kan ape adiahnye ekk..
hahahah adiah yg lepas pun derang tak pat lagi

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

11 Responses to Surprised ke?

  1. ct rahani says:

    wah sonoknya.. dpt diah lg.. hikhikhik..

  2. ct rahani says:

    ermm.. kt apdet nmpk cam tajuk entry sekitar majlis harijadi qis.. tp nape entrynya x kuar pun.. huhuhu..

  3. noorcahaya says:

    yan..ko ade tersinggah kat blog aku… ko tny pasal cupcake ek.. ade.. ko gi je kat http://sweetlillykitchen.blogspot.com/ aku paling ske blueberry cheese tart dia ar… boleh naik kencing manis aku… dia dok kat tmn dahlia… apsal ko tak bagi tau awal2 pas minum glukos jgn tido… hehehe…

  4. CuTeMiUt78 says:

    walllaaaa… nama akak tersenarai lagi.. ssyyyookk.. yeeaahhaaa..oppss over sudah..😀

  5. CuTeMiUt78 says:

    makanya akak bakal menerima 2 hadiah dari ko ya dik.. mekacih bebanyak ya.. sebab sudi pilih nama akak ni..😀

  6. Farah says:

    amboi pengomen tegar pon mendapat hadiah..baik ati btul tuan punye belog

  7. niza says:

    sonoknyer derang dpt adiah…tahniah!!!

  8. kakyong says:

    Tahniah pada yg bertuah & terpilih.Yan, jengah blog ade award lagi utk Yan..😉

  9. Ummi Hanie says:

    bler laa nk pat adiah dr kak yan neh ? hikssss…poyosss…gurau2 jer d ptg hari…ermm..name Hanie ade tak dlm top komentar tuh ?? sat nk tgk…yeyyy…ada…no.26 seh..kat blog kakyong no.21..20an blake..hihii

  10. Cikpid says:

    peh..nama aku naik beb..time kasih yan yg baik..eceh..muah..muah..muah..i lap u..n your blog

  11. zh-ena says:

    heheheh yahooo name ena pun tersenarai gak😀

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s