070707

070707
itulah tarikh persandingan kami
yang dibuat di kg halamanku (mersing)
Kenapa majlis aku ni asik no. 7 jek?
kan aku ske no. 8?
pasai.. abg aku ske no. 7
dia lahir tahun 1977
so tu pasal seme nak 7..
bukan semela..
hantaran ngan tarikh je pun..
kalau ikut aku no. 8
lambat ler lg aku kawin jawabnye
sebab nak 080808 kan..
Qispun tak dan lahir..
hahahaha

Aku tak mik byk gambo dari album
pasai malas nak menyenap..
korang layan jekla ape yg ade nih

Tema kaler kuning..
ni lagi satu kate suke merah, pink, maroon
tp kaler2 tu tak suit dgn abg
pink?? lgla dia takmo pakai
so kami pilih kuning..
ala2 diraja gitu
kata raja sehari kan?
seme aku nak kaler kuning..
klu tak kuningpun
adik badik kuningpun jadik
gold ke oren ke..
tu kire adik badik diala tuh

mata i biru u
(tahun 2007 ms tu aku tgh gile pakai contact lense
memacam kaler seme aku bantai)

ni kawan2 aku
jauh dan dekat..
ada lg gambo kawan2 tp tak berapa cun untuk dipamerkan

makan beradap atau ada orng panggil makan damai
yg duk mandang kitorang makan tu mak mentua aku..

Ni plak time nak potong kek..
simple je kan majlis aku..
hehehe..
janji semenye lancar.
so tu jekla yg aku nak kongsi ngan korang
tentang majlis aku
2 tahun lepas..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: AbbiQis :., .: aku punye hal :., .: Memori :.. Bookmark the permalink.

15 Responses to 070707

  1. zh-ena says:

    suker la kombinasi colour baju sanding tu..biru n kuning..cantik jea

  2. MAMASYAZA says:

    amboi dik yan…biru mata mu itu…cute..berseri2

  3. atty's says:

    lawanya baju perantin yan..mata pun biru hah..ehehehhe

  4. Cikpid says:

    amboi…canteknye pengantin…mata biru lagi..kelas tau..cam artis..

  5. mamamiera says:

    eppi anniversary yan..sm0ge bahgia smpi akhir hayat, hidup senang, hepi slalu ngan family n ramai anak..zai p0n kawin bln 7 gak nnti k0menle n3 anniversary zai tew ek..http://mamamiera.blogspot.com/2009/06/mem0ry-2years-ag0.html

  6. neezareef says:

    happy anniv bersanding..hehe…ko solek gitu dah mcm juliza adlizan dah mukenye

  7. syanis says:

    lawoooooo kombinasi baju tu,…

  8. CuTeMiUt78 says:

    hik..hik..hik.. biru + kuning.. kombinasi color yg menarik gitu.. cantik aarr..

  9. mama erfan says:

    weeewitt…lawonye kak yan sanding…. hihi, patut aa qis cumel bangat….

  10. Farah says:

    lain btul muka yan mase sanding….happy anniversarry!

  11. kakyong says:

    kuning biru… hehehtu baju sewa @ tempah khas… ?

  12. mamadanish78 says:

    hepi aniversary ye yan…moga brkekalan…dan bhgia selaluwah..berseri2…romantik btol masa yan duduk kat bawah tu…bkn main lentok lagi dia…he2…cantik kale baju yan…takpe..biar simple..tp meriah…

  13. Yan says:

    ena.. a'ah ade yg kning seme.. tp terang sangat.. tak jadik amikkak su..itula last kopeknye lense.. pas kawin dah tak pakai dah mata kaler2..kakty… hahah mula nak pakai kaler kuning tp dah expired lak.. smpat pakai time nikah jek..pid… artis ke?? hahahamamamiera… 2 tahun gak ke?? ok ok nanti yan singgah..kak neeza.. juliza adzlizan?? laki aku ckp macam pelakon shahrizan.. hahahaain… akak ske kain dia tingkat2.. hehekak rina.. kire orait jugakla wardrobe mak andam kampong.. hehemama erfan.. time sanding ler nak merasa..farah… klu ikutkan tak jauh beza sangat.. time nikah yg nampak lain..kakyong.. set mak andam kakyong.. 1 baju sanding 4 pasang baju berinai, pelamin, bilik tido n makan damai..mamadanish.. uish mane ade lentok.. biase2 jek..

  14. ct rahani says:

    cantik kak biru + kuning.. menarik..

  15. Suka tgk pic yg ketiga tu nampk berseri..cntik kombinasi wrna biru,kunig.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s