eniversari lg

Ni entry khas tuk aku wish pada kengkawan yg sambut anniversary bulan ni..
Antaranya Kak Rina, cikpid, angel, Nana, mamamiera dan ramai lagila..
sori pasai tak pat listkan seme..
aku ingat2 lupa..

Tak sangka ramai rakan blogger yg kawin tarikh ni.
pesal ekk..

Ape2pun doa aku
moga kalian berbahgia disamping keluarga dan anak2..
semoga rumahtangga yg dibina kekal hingga ke ujung nyawa..
jagalah sebaik2nye ape yg kite ade arini..
jangan menyesal esok hari
cewah ape punye kata2 ucapan dah aku buat ni..

Entry menyelit :
Well aku berjaya jugak jengah blog kawan2 yg komen kat 2 entry aku smlam..
tupun aku komen kat 2 latest entry gak kat blog diorang..
thanks pada korang..
sudi lagi singgah dan komen kt blog aku yg dah makin sepi nih..
sepi pasai aku la bz..
last week mmg sangat bz..
ngan campur aku sakitla..
campur p interviewla..
campur anaknye majlis b’dayla..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: aku punye hal :., .: blog n entry :., .: Frenz :.. Bookmark the permalink.

12 Responses to eniversari lg

  1. syanis says:

    hahhaha sebab musim mengawan tiba bulan ni kot…. hakhakhak… ooopppssss!!!! teeeetttt!!!!

  2. neezareef says:

    byk lak xtvt ko ek

  3. CuTeMiUt78 says:

    eemmm mekacih atas ucapan tu.. nnti g ambil award kat blog akak k..😀

  4. CuTeMiUt78 says:

    pasal apa kami pilih tarikh ni.. blh review blk kat blog.. eemmm cam akak dah story mory apa sebab musabab pilih tarikh kawin 0707 tu..😀

  5. Cikpid says:

    wah..masuk gak nama aku tu..time kasih yan..

  6. niza says:

    bz sungguh ko ye yan…ape2 pun take care tau…

  7. MAMASYAZA says:

    akak punya anniversary pun bulan ni gaks yang ke 11…tq yea atas ucapan anniversary tu.

  8. Putra Mama says:

    mmg rmi yg anniversary nyer bln 7 esp 070707… maner x nyer, maser hari terbabit, tok kadi yg menikahkan sy tu ader lbh krg 8-10 appointment.. sy nikah pun dlm pkl 11.30pg sbb tok kadi sgt bz..😉

  9. aNgeL pUTiH says:

    ehh.. ada nama angel.. mekasih la yer.. coz igt🙂

  10. ct rahani says:

    ramai tul ye kak anniversary pd date tuh..

  11. Yan says:

    ain.. hamboi musim mengawan yekak neeza..bz kak.. huhukak rina..ade award lg?? yg dulupun tak amik g huhupid…. epi eniversary..niza.. takpe tu mgu lepas punye cite.. its times to catch upkak su… yeke kak??? bape hb?Putra mama.. 070707 jugak ye.. sekapal le ehangel.. eh mesti ingat.. hehect.. a'ahler ct..

  12. kakyong says:

    kakyong pun perasan bulan julai ni ramai yg sambut annivesari…Tahniah buat yg menyambut.. semoga berbahagia selama nya…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s