Award terkumpul saya

Sori pada sesiapa yg ade bg aku award
tp aku tak tepek2..
pasai aku tak sempat..
Ni baru ade kesempatan..
tp lupa pulak sape yg bg award kat aku…
takpe aku paste yg mane aku igt..
ni dr kakyong..
award followers katanya..
kakyong : yan sebenarnye still konfius..
coz anak2 pempuan akak muka lebey kurang dan nampak sebaya..
dan ni plak award top komentar pun dari kakyong
besor tul award ni… rase cam tak muat
tp aku takleh alter..
coz nanti nak upload balik lembap
atau silap2 tak appear langsung
aku tepek trus.. senang..
huhu Qis pun interframe
juara bertahan katanya.
ni bulan ni aku dah jarang mengomen..
tp nampak cam aku still kat atas
tak tau cemane leh jd banyak..
padahal aku komen biase2 je..
mmg komen aku panjang2 kadang..
tp tak pulak giler komen smpai 2-3 tuk satu entry
klu blog cikpid selalula aku buat.. kan pid kan?
ermm tp mmg dulu aku akan komen semua entry..
bulan ni jekla bolos.. hahaha
ape2pun thanx kakyong atas award khas ini..
besh tul.. hehe
ni plak dari kak rina aka cutemiut78
Award top komentar bulan May
Aku dpt no. 3
CAYALAH!!!
comeykan award ni??
Award dibawah ni lak diberi sebab aku wat entry ucap hepi eniversary kat dia semalam..
thanx kak..
Ni plak dari Chome aka Fauzieah
award khas tuk seme pengunjungnye..
Nak wat announcement skit kat sini
kite rase umu chome muda dari kite..
so cam kelakar lak kite nak panggil chome ‘akak’
dulu yan igt chome lahir tahun 78.. huhu
upenye terkonfius ngan Fauzana78
thanx ye bg award… cantek..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: award :.. Bookmark the permalink.

14 Responses to Award terkumpul saya

  1. ~ Lady ell ~ says:

    selayaknya menerima award tuh.tahniah!! nmpk nya ada ciri2 nk jadi blogger tegar nih.🙂

  2. Fauzieah says:

    haha..yan..ye ker..mula2 dulu yan asik panggil akak jek..so ku layan jek laa..dah rasa diri tua la plak kan..(mmg tua pun..) yg sebeno2nya yan umur berapa ehh..rasa mmg muda skek dari chome..thn 82 ker..daku thn 81..hihihi…

  3. kakyong says:

    Yan,masa kat bhgn 'compose' kat boleh drag foto utk kecikkan saiz foto…btw, tahniah, Yan juara bertahan utj 2 bulan.. Yan still no 1, sbb yg itu terkumpul punya… hahah.. yg julai ni kakyong tepek kat tempat lain…

  4. Yan says:

    ell.. blogger tegar..??? owhh blum lg.. coz yan online memalam tupun kejap jek..chome.. mmg dah kesedapan pgl 'akak'.. tanye kat ct.. ct kata chome 28.. lor tersilap la ni.. sejak tu tak pgl akak dah.. aritu wat kuiz.. saje wat soalan tanye pasal umur yan.. tahun ni.. ujung tahun ni genapla 29.. hehekakyong.. yan tau buleh kecikkan.. tp yan takleh upload.. klu upload.. berzaman tunggupun takkan kuar.. coz pc sgt2 lembap.. so yan copy paste jek.. tu yg dia akan ikut size asal cemane kite copy..

  5. Cikpid says:

    hahahha..haah, ko suke jek komen byk kali..tapi aku x kisah..aku suke adalah..ahhahahah

  6. neezareef says:

    org memberi kita menerima seadanya

  7. kakyong says:

    yan,walaupun Yan copy paste, masih boleh dikecikkan saiz foto.. yng penting mesti tahu baca kod html foto tu….🙂

  8. zh-ena says:

    wah byknyer award..

  9. Yan says:

    pid… hahaahakak neeza.. betul tu kak…kakyong.. owh patutla yan tak paham.. upenye time create post tu yer.. sebab yan post kat compose tu tak belek pn html.. benda tu yan penah belek ms wat contest seiras wajah tu jek.. reti tu reti.. tp leceh jugakan.. tu yg tepek jek..ena.. hehe rase cam ade lg.. seb ade yg berjiwa kental cam kakyong ni yg rajin nak ingatkan kite suh amik award.. klu orang lain rasenye bitau sekali je kot..

  10. asmieyra says:

    rajin tol akka ni mengomen..smpai byk gtu award..huhu..kiter takde pon award..nak bt sdn jer..tak amik dr org yang bg free..huhu..sediy gilos..

  11. CuTeMiUt78 says:

    ooopppss… pembetulan skit dik.. award top komentar tu.. utk bulan 6 yang.. bukan bulan 5..hik..hik..hik.. apapun mekacih sesangat ya..😀

  12. MAMASYAZA says:

    wah….byknye award…blogger tegar ni..apapun tahniah…

  13. ct rahani says:

    byknya award.. x pe kumpul byk2 publish skli harung.. sng sket.. hehehe..

  14. Yan says:

    asmieyra.. byk pasai duk kumpul2..hehekakrina.. aisey.. kite silap taipla plakkak su.. blum tahap blogger tegar lg lerct.. a'ah kumpul2 senang.. tp yg buat susah tu pasal lupe2..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s