entry khas buat ct rahani

Terkujat aku arini bile terbacakan entry kat blog ct..
uwaa sangat sedey..
sedey pasal ct nak berenti keje..
bile berenti keje bermakna ct akan benti berblog..
bile benti berblog maka terputusla hubungan kami nanti..
Aku blum sempat lg jumpa ct..
aku mmg rase sangat2 sedey petang tadi lepas baca entry dia.
smpai takde mood aku nak berblog..
lepas maghrib
aku baca yassin
then tido smpailer pukul 1 gaknye..
bukan aku tak suke usaha murni ct nak berniaga
bukan aku tak menyokong dia ok..
tapi sedeyla jugak sebab perkenalan kami mungkin smpai sini saje..
aku takkan tau lagik ape cerita perkembangan ct pasni
memandangkan ct takde tenet kat umah..
camno nak berbesan ni??
Tambah terkejut bile dia kata nak benti tu
ingatkan sebulan lg ke..
upenye dia dah tender lame dah…
24.7.09 ni last..
means dah tinggal beberapa ari jek haa…
to be truth
aku cam tak leh terimala jugak sbnarnye
tp kene terimala kan dah itu keputusannya..
well..
apepun..
idup mesti diteruskan..
semoga ct berjaya diluar sane..
tak kirela dalam ape bidang sekalipun..
Luv You!!!

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: Frenz :.. Bookmark the permalink.

10 Responses to entry khas buat ct rahani

  1. Ena Qaisya says:

    Yan..zaman skang tepon kan ade.. tak smestinye stop keje n memblogging, takle kontek melalui len kan.. jgn riso sgt ek

  2. atty's says:

    kita doakan yang terbaik utk ct.

  3. syanis says:

    herm… klu dah maju… dier mesti beli tenet kat umah

  4. Precious says:

    Tahniah untuk CT kerana berani mengorak langkah. Semoga berjaya! Untuk Sya, senyum2 slalu, yer!!

  5. mama uzma says:

    jgn la sedih kak…iena pun jadi sebak walaupun x bape kenal kak ct tu……tapi byk cara tuk truskan persahabatan murni tu…

  6. Cikpid says:

    xper2..jgn sedih2 yan..doakan bisnes CT rahani berjaya..so, bile success die boleh laa apply streamyx or beli broadband..skang dh murah..

  7. CuTeMiUt78 says:

    yan, takpe la.. kita perlu beri semangat dan sokongan pada dia.. sekurang2nya dia berani utk mencuba diusia muda ni.. akak kenal ct camne.. akak tau dia kuat semangat dan tabah menghadapinya..

  8. CuTeMiUt78 says:

    yan jgn susah hati sesangat.. yan kan masih blh jumpa ct, still blh contact2 dia utk mengetahui perkembangan diri dia.. insyallah semua akan berjalan lancar.. ok. So ceria2 selalu ya..😀

  9. ct rahani says:

    akak.. sedih tau baca entry akak nih.. jgn la pk camtu.. wlu pun sy benti kje.. kiter still leh contactkan.. kan akak ader no tepon sy.. InsyaAllah persahabatan kita x kn terputus.. bila sy ader modal nti sy masuk la line tenet.. bleh rancak berblog balik.. ok kak.. x mo sedih2.. akak dh buat sy sedih tau.. hukhukhuk..

  10. Moga Allah berikan yang terbaik untuk kak CT -_-

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s