Udang geragau

Korang makan udang kering???
Ni namenye udang geragau kan?
sedap wat manis2 mee goreng ke.. tul tak?
Aku terima emel mgu lepas..
Ttg lawatan seorang blogger yg agak terkenal ni (bluehikari-festime dengar mase join kuiz kat blog kak yatie)
ke salah satu tempat dimana berpusatnya idustri geragau ni iaitu di Kerian, Perak
pekerja dia duk nyapu smbil pijak2 je beb
aik anjing pun ade..
staff jugak ke?
owhh tumpang mentekedarah yer..
halamak!! ko buang najis ko plak kat situ..
weeeeii sungguh kurang adab ko yerk..
kembang tekak aku..
Amacam??
masih berselera nak makan udang kering ni??
aiyarkkkk!! mujur dh lame tak letak udang ni dalam masakan..
tp makanan siap yg kite beli kat kedai tak taula kan..
Well dlm emel tu ade disertakan link entry ttg udang ni
klu korang nak pastikan kebenaran dia
ni linknye…

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: info :.. Bookmark the permalink.

16 Responses to Udang geragau

  1. asmieyra says:

    uwekkkkk….tak selara saya..jgn ler ada insan yang sebegini lagi..makin ragu-ragu nagn makanan sekarang..

  2. asmieyra says:

    sekarang status halal pon ssh nak conform ketulinan,so sebagai pengguna kita kena bijak. makanan akan jadi darah daging kita

  3. Cikpid says:

    mampus…..x kuasa aku nengoknye..eee…xnak dh beli udang kering..hahahha..padahal aku x penah pakai..mak aku kalo msk ade laa pki udang geragau ni..

  4. syanis says:

    ain dpt email gak kak….. opismate bg

  5. asmieyra says:

    sis yan,knp gmbo yg upload tu tak display?? hilang ker failnyer,ker sy yg tak dpt nampak…

  6. Mamamanja says:

    adeh.. isk.. meloyakan.

  7. CuTeMiUt78 says:

    uweeekkk nak muntah.. tak selera aarrr nak mkn..😀

  8. kakyong says:

    foto tak nampak @ tak leh view….yan,ade penghargaan tanda terima kasih… sila ke sini ya..http://kakyong72.blogspot.com/2009/07/kakyongs-shoppe-menang-lagi-yayyy.html

  9. didyrose says:

    uwek…. nasib baik lah saye tak pernah beli udang garagau kat sini… selalu kalu balik sabah baru berabis nak beli udang kering ke ikan kering ker…

  10. ct rahani says:

    uwekkk.. geli gelaman lak.. huhuhu..

  11. U-jin says:

    alamak pasal x nmpk gambau ni…gambau apa yg geli geleman ni…x puas ati ler x dpt tgk..

  12. Nana says:

    baru je dpt emaik ni tadi ayo..kembang tekak la..

  13. asmieyra says:

    sis yan…gmbonye tak kuarler…huhu,nak juga tengok gombo spti yang diceritakan itu

  14. asmieyra says:

    sis nak tya knp plak takde contest sambung cter tue?? huhu..ke sy tg tak nampak?? n3 hilang..

  15. syanis says:

    kak… ooooiiii apasal….. senyap ja blog?

  16. terima kasih kerana meletakkan kredit laman asal dari mana entri geragau pada 13 julai 2009 ini. moga pendedahan ini akan lebih disebarkan.rudy bluehikaribluehikari.com/nikki

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s