hahahaha giler tak aku ni??

Agak2 kalau aku tarik balik kata2 aku semalam takpe ke??

alaa pasal contest tula..
tak sampai ati lak bile baca ade yg dah wat entri..
aku ni apela..
baru 1-2 hari bukak contest..
terus nak batalkan…
giler ape??
mmg giler!!
Dengan ini aku upkan balik “Contest Jom Sambung Cerita”
muahahahahah… muehehehehe..
mintak maaf sesangat kat korang sebab kegilaan aku skang ni..
Korang boleh join contest tu
tapi syarat2 yg aku tetapkan tuh boleh dimansuhkan..
Panjang cerita klu agak2 100 patah perkataan tu tak dapat capai
lebey 50 patah pun aku terima..
tapi adiah tuk asmieyra tu aku tetap bagi
sebagai penghargaan dia jadi peserta pertama..
Aku skang ni sangat gumbira
gumbira pasal
arini keje (wlupun audit still berjalan)
tp kepala aku tak lagi seberat hari2 sebelum nih..
takde dah minyak angin atas meja..
aku jual minyak wangi..
tapitiap2 hari dari pg ke petang..
satu badan aku bau minyak angin..
kejap2 aku mesti picit kepala..
kejap2 plak urut tengkuk..
Aku smlm mmg betul2 pressure sebab setelkan costing
pastu aku sakit ati ngan mulut budak2 opis y jenis cakap lepas..
takleh nak tolerate ape lg nak cooperate..
macam2 lagi kesah yg bercampur baur buat aku ilang mood..
sedey pasal adik aku tak jadik merisik awek dia..
coz budak tu dah balik semula ngan ex dia..
dia beriya bincang ngan ayah-ibu nak p merisik this week
tp tup2 dak pempuan tu tukar pkran..
kesian kat adik aku..
tp ayah cakap..
“takpela.. lebey baik dia tunjuk skang.. sebelum ade ape2 ikatan then budak tu tak jujur kemudian”
betul juger kata ayah tuh..
mungkin juz nak sedapkan ati adik..
tp aku taklehla.. aku sedey sbb aku tau mesti adik aku frust..
wlupun dia tak tunjuk..
tp aku sbnarnye tak salahkan budak pempuan tuh..
mungkin dia serba salah..
dan adik aku pulak jenis pemaaf dan sangat penyabar..
juz like my late mum..
huhu.. aku takmo sedey2 sebenarnye
tp aku taklehla nak imagine cemane perasaan adik aku skang nih.
sebab dalam tahun ni dia dah dua kali frust..
aku tak nak sok2 dia end up jadik cam aku…
jadik ape??
jadik cam aku la… cam playgirl pun ade..
ske2 ati nak bercinta
ske2 ati nak mintk putus..
dalam satu ms buleh berkawan 2-3 lelaki..
dah lebey 1o kali bercinta..
baru serius then kawin..
eh alamak terselit plak kesah chenta haku..
Arini pkran aku tak rungsing lagi..
aku kejepun sempoi2 je..
selalu aku keje drag smpai kul 6
tp arini 530 sharp aku dah off pc..
dan terus kuar opis..
Sori yekk korang terpaksa layan kerenah aku..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: aku punye hal :., .: Pertalian :.. Bookmark the permalink.

12 Responses to hahahaha giler tak aku ni??

  1. Ummi Hanie says:

    Salam kak Yan…ehem..apekehei jadik 'giler' neh..tensi ehh…bawak2 rilek k…bende donia ni kecik2 jer kan..cewahh mcm ler dakoo x peronah 'giler' ..hahahamiss ya..rase mcm lame x borak2 kat blog..huhu

  2. Zuhaini says:

    x pa.. biasa la tu, kadang2 hormon x stabil..🙂 take care bebeh!

  3. atty's says:

    hi yan..lepas ni jgn tensi2 okeh..

  4. CuTeMiUt78 says:

    oh.. dah blh join blk la ya.. hik..hik.. napa ko yan.. tensen yo.. emmm takmo tensen2 lor..:D

  5. syanis says:

    ALAHAI…. NGAPA KAK OOII

  6. niza says:

    kat segamat lu ko bercinta ngn saper???hehehe…

  7. nasazfrog... says:

    hai.. slam singgah… nice blog,, nice contest..🙂

  8. zh-ena says:

    oooo blh la msk semula..

  9. ct rahani says:

    jgn tensen ye kak.. kne darah tinggi kang.. hehehe..cian adik akak tuh.. x pe la mesti ader hikmah tuh.. mana tau pasni dia dpt yg lg baik dr skrg.. InsyaAllah..

  10. kakyong says:

    Yan,dugaan utk adik Yan tu.. Insya Allah, Allah dah reservekan yang lebih baik utk adik Yan.. lagipun dia sabar, ade hikmahnya semua ni..

  11. Yan says:

    hanie.. a'ahler hanie.. tensiuuuuunnzuhaini.. ekekeke.. hormon tak stabil ekkakty… klu tak tensi nanti gilor lak\kak rina.. hahahaha.. yela kak…ain.. tara papaniza.. ermm kat segamat tkdela plak aku bercintan ngan sapa2.. minat2pun takda.. eh ada.. aku penah minat sorang abg PM..senior kite dulu.. aku sebut name dia silap2 ko kenal..nasazfrog… welcome!! n thanxxena.. buleh bulehct.. ayooo darah tinggi tu penyakit keturunan tu hahahakakyong.. moga camtula kakyong harap2nye…

  12. asmieyra says:

    sis relax ler..jgn gnie..kita org support sis..life must go on..senyum sokmo yer..huhuu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s