aku nak tukar gak

tgk this week ramai tul yg bertukar..
aritu masuk blog ain.. dah tukar template..
baru terdetik..
“yela.. akupun da lame tak tukar layout”
beseler aku ni mane leh menten layout same jek..
boring..
then tengok ct lak bertukar..
pstu kak rina lak tukar background..
aisey ni yg wat aku makin teruja nak bertukar..
tp aku takde masa nak tukar ler..
nantila dikit2 aku tukar..
bukan ape..
masalahnye header tula..
leceh skit nak membelek..
background takpe.. leh carik then tepek jekkan..
buat header memerlukan ketekunan & ketelitian..
hahaahha..
ape2la labu…

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: blog n entry :., .: Frenz :.. Bookmark the permalink.

8 Responses to aku nak tukar gak

  1. Zuhaini says:

    erm.. saya kalau datang mood baru tukar.. sekarang ni masih selesa dgn yg duk ada tu!🙂

  2. Dj Epoi says:

    Salam….Gua nak kena tunggu…Gua nyer Pakar IT dalam mood Senyum dulu heheheheh

  3. MAMASYAZA says:

    kengkadang mmg rasa bosan ngan layout yg ada…nak tukar maleh…

  4. kakyong says:

    Yan,nak buat header ke…meh sini kakyong tolong buatkan.. ihikkkk..bagi jer foto2 yg nak ditepek.. & bg tahu saiz nyer…😉

  5. Yan says:

    zuhaini.. ni kire dah datang mood tak menahan nak tukar sbenaunye ni hehedj epoi.. sape pakar it tu??kaksu.. tu ler.. buhsan tp kadang takde masela ape la..kakyong.. serius ke ni kakyong ?? nanti yan emel ekk.. yeahhhhhhhh!!!

  6. CuTeMiUt78 says:

    oh.. nak tukar gak ya.. hik..hik..hik.. cam akak kan.. blh tukar bg je la.. yg lain2 tu.. rasanya dah memuas hati kot..😀

  7. zh-ena says:

    tukar jgn tak tukar yan

  8. ct rahani says:

    tuko kak jgn x tuko.. hehehe..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s