last call

aku nak wat last call ni tuk sape2 yg berminat nak beli one drop perfume

sape yg penah beli ngan aku sblum ni.. korang leh dapat harga yg same mcm korang beli dulu..
Panggilan juge ditujukan tuk mereka yg berminat nak jadi ejen..
tak perlu daftar.. juz wat pembelian yg banyak.. skurang2nye 10
tuk dapatkan spesel price yer..
++++++++++++++++++++++++++
aku dah jumpe dah…
aku dah tau dah ape nak bagi tuk pemenang bulan ni..
cam bese ujung bulan ni aku akan beri hadiah kepada mereka yg bertuah..
dari segi ape pula yer..
kite tunggu pengumumannye nanti
sape tau ade yg terkena!!!!!!!!!!!

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: blog n entry :., .: Hadiah n Kiriman :., .: my biz :.. Bookmark the permalink.

9 Responses to last call

  1. CuTeMiUt78 says:

    hah.. dari segi apa plak kali ni.. nak tau gak.. kot la mengena lagi.. hik..hik..hik..😀

  2. tunggu juga koling2 dari kamu nih… huhuhuhuhu

  3. Mamamanja says:

    spesel price tu camner agaknya? :p

  4. ct rahani says:

    apa la yg surprise tu ye kak..

  5. mamanoa says:

    beb..nk order..makcik nk jd CIA AGENT ni..huhuhu,mu tggu email ku ek..kalu bleh ku nk cepat la..hohhoho..cam byk jer duit aku ni..ahaks..

  6. atty's says:

    wah..sAPA KAH yang terkena itu..

  7. asmieyra says:

    mcm best jer..akan ku tunngu good news mu itu

  8. Ada Ayrissa says:

    cam minat…tp xder modal la😦

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s