entri tuk reply komen

ni entri khas tuk aku reply komen2 korng semalam..

pasal entri pepagi buta tuh..
ekceli bukan aku plan nak bangun kul 4 pg tu untuk blog..
aku tetibe terbangun..
n laptop mmg ade kat ujung kepala aku..
so bile teringat yg aku tak jengah blog tu yg aku on terus laptop
heheheh..
yg Qis plak.. ekceli dia bese bangun kul 620 – 630
atau plg awalpun kul 6 la
tp semalam dia pun cam aku terjaga..
bile tgk laptop on
diapun nak sebok same
tekan2 keyboard.
main2 mouse..
pasal ejen ODP tu plak
sape berminat emel aku ekk..
ummiyanty at gmail dot com
to MM.. klu nak tau spesel tak spesel
keneler emel..
aku sbnarnye tak terpk pun nak ade ejen..
tp mandangkan ade sorang dua dah usulkan..
akupn terdetik
‘why not?’
ayah akupn sangat supportive
siap bitau..
klu takde modal suh roger dia hehehe..
kang aku mintak modal tuk bukak stokis trus kang!!
hahahaha..
to mamanoa.. klu boleh cecepat emel..
mlm kang yan nak order sekali jalan..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: aku punye hal :., .: biz one drop perfume :., .: my biz :., .: My dearest Qistina :.. Bookmark the permalink.

6 Responses to entri tuk reply komen

  1. CuTeMiUt78 says:

    oh gitu ya.. eemmmmm😀

  2. syanis says:

    berjalan jalan kat blog akak ni

  3. zh-ena says:

    bgs la ayah yan sgt menggalakkan..lg berkobar2 la kan nak buat business

  4. Farah says:

    hah ayah dah bg greenlight tu..ape lagi..bagus kalau dah minat bisnes ni..elok di perbesarkan..

  5. Ada Ayrissa says:

    x sempat nak g round blog org..blog dah kena blok kat opis..uuwwwaa :((sori kalo x sempat drop komen tau?huhu…

  6. ct rahani says:

    wahahaha.. ingt akak set alarm bgn kul 4am utk berblog.. hehehe..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s