i lurve to watch this

ye… aku dh lame nak wat entry pasal nih..
Setiap malam selasa, kul 9 mlm kat ASTRO RIA
inilah cerita yg aku ske layan..
Selain nak tengok baby erra yg comel itu
aku suke gak tgk gelagat2 mereka2 yg terlibat..
Mula2 isu PA baru dia yg mulut bocor..
ekceli.. dia bukan ape.. terexcited bercerita pasal anak erra
walhal erra dah remind jgn cite kat sape2.. huhuu
tp benda tu terlepas jugak..
pastu tgk PA erra ngan Pengurus erra bercekau
bukan cekau cakar2 muka yer
tp ala2 bertekak gitula..
kelakar jugak tau..
masing2 nak tonjolkan diri yg terbaik gitu..
pastu aku juga sangat kagum
coz sebagai orang yg baru bergelar bapa (emran)
dia boleh jaga anak dia without being supervised by erra
dia boleh bawa anak dia p keje
dan urus makan pakai anak dia..
buat susu.. tukarkan pampers..
mengagau carik toilet waktu dia makan luar ngan kengkawan
tuk tukar lampin si alesya
sudahnye dia guna meja sebelah meja makan diorang..
hahaha..
klu abg aku???
jgnkan nak tglkan sehari..
nak tglkan setengah hari (bile aku keje sabtu) pun dia tak sanggup..
setengah hari bukan lame manepun
layan budak tu main..
buat susu dia..
tidokan dia bile smpai masa..
tup tap dah kul 1..
penghujung cerita ni ade tips penjagaan baby
cerita ni tajaan johnson johnson
so erra byk guna produk johnson..
Klu qis lum tido..
diapun ske tgk baby erra yg badannya kusmangat itu.
comel…
View Image
ikut muka sape gaknye…
Dan aku juga sangat2 suke ngan lagu baru erra yg ditujukan tuk Engku Aleesya nih

Lirik Duhai Cinta – Erra Fazira

Masa kunanti akhirnya tiba
Menatap wajah manja
Yang telah terkandung lebih 9 bulan purnama

Korus
Duhai cinta
Belahan jiwa
Banyak yang ingin kucerita
Saat kelahiran kusambut penuh kesyukuran
Kau berikan kebahagiaan
Kasih sayang tiada tandingan
Puteriku…

Tidurlah manja, tidurlah nyawa
Kudendang lagu untukmu
Ingin kutatap wajahmu hingga dewasa

Duhai cinta
Ku…
Diiringi doa-doaku
Sihat sentiasa
Agar dikau boleh berjasa
Hiaskanlah jiwa ragamu dengan kemuliaan, sayangku
Setiap waktuku awasi dirimu
Agar kau selamat dalam dakapanku

Bila kau dewasa
Jadilah insan yang berguna
Hiaskanlah jiwa ragamu
Dengan kemuliaan sayangku

Duhai cintaku..oh puteriku

Namepun dekat2 ngan Qis… Anesya
abbi qis cakap
seb aritu tak letak name qis as ‘Alesya’
coz kami mmg suke name Alisha..
alaa Alisha Hana..
yg dalam tom2 bak tu.. (adik hadziq)
comel dan petah budaknye
kalau letak ‘Alesya’ mesti si qis terperasan2.. heheh

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: AbbiQis :., .: Hiburan dan Drama :., .: My dearest Qistina :.. Bookmark the permalink.

9 Responses to i lurve to watch this

  1. Cikpid says:

    Aku suke gak tgk gugu gaga erra ni..tapi mcm poyo pon ade..mcm berlakon pon ade…laki aku cakap..kalo perati btol2..balik2 laki die jek yg pegang anak..hahahha..

  2. Yan says:

    a'ah pid… laki akupn cakap derang berlakon

  3. CuTeMiUt78 says:

    hik..hik..hik.. memang kan.. tgk laki erra ni.. kira cam ok je jaga anak dia.. cuba kena cam laki kita.. basuhkan berak anak pun tolak kat ibu tau..

  4. zh-ena says:

    nsb baik la hubby ena ok bila bab jg ank nie..ha'ah la kdg2 ena tgk era n emran nie mcm berlakon ajer..mcm dibuat2 jea

  5. U-jin says:

    suka gak tgk gugu gaga era ni…yg cumel yg cantik..mestiler sukakan..

  6. asmieyra says:

    klakot tgk gugu gaga erra nie.PA yang over excited kan…bukan nak cter ttg alesya tp citer ttg diorg jer..takler…

  7. asmieyra says:

    kiter suka tgk tips penjagaan baby jer..kadang hubby emyampah tgk PA dia so tukar chanel lain so telepas tips..huhuu

  8. asmieyra says:

    alah qis pon apa kurangyer..leh per setnading ngan adik si haqiq tue,,tp dai mg byk cakap..bijak budaknye

  9. neezareef says:

    aku pn tgk gak..bengang ngn PA sengal dier..muka mcm erra je klu ikut gambo tu arr

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s