mari menaip

bapak borek anak rintik
ni gambo lame..
Abbi duk layan game kat laptop..
Qispun sebok jugak..
mintak keyboard pc..
tuk ditekan2.. huhuhu

comot.. baru pas makan cekolat..
kuikui.. entri lapuk lg boring…
layan ajekla yerkk…

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: AbbiQis :., .: My dearest Qistina :.. Bookmark the permalink.

6 Responses to mari menaip

  1. mamamiera says:

    alalaa anak rintik ni, t0mey je muke c0m0t ae.. kang xlame lg tau lah men gem tuh..

  2. Budak2 cepat belajr apa yg kita buat..tak lma lagi pndailh Qis main game tu nnt.Comel Qis pakai Gaun,dh mcm ank dra ^_^

  3. MAMASYAZA says:

    budak2 sekrg mmg cam tu..apa yg parents buat semua dia nak buat gaks….

  4. zh-ena says:

    sama mcm umairah..pantang ena pegang laptop, mula dtg terjah kat ena nak pegang laptop gak

  5. Yan says:

    hehehe.. kite tekan punat tv.. dia nak tekan.. kite tekan remote.. diapun same… kite nak menaip.. diapun nak tekan2 cam menaip..takpela.. dia tengah nak explore.. daripada dia pasif.. susah jugakan

  6. CuTeMiUt78 says:

    hik..hik..hik.. takpe.. sok..sok.. jd blogger cam umi dia plak

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s