entry pendek

salam semua..

ekceli semalam aku ade wat satu auto publish entry
tp rupenye entry tu tak kuar..
pasal ape??
pasal aku terletak tarikh harini 18hb..
sori guys kalau aku tak menyinggah blog korang 2-3-4 arini..
tak balas komen dan sebagainya..
sangat2 tak menyempat skang nih..
even smlm pun aku ade emergency
pakcik kami meninggal dunia..
byk mende nak kongsi & nak dipost mortem kan kt sini..
aku pelik ah nuffnang ni dah tak betui ke
akaun aku sendiri yg tak mendatangkan hasil
hari2 aku cek akaun… duit takat tu gak..
tak gerak2..
awat yerk… nuffnang lambat update ke?
rase cam dah seminggu lebey dah nih….
atau mungkin pasal takde orang klik
tu pasal tak berganjak kot..
hahaha sian aku..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: aku punye hal :., .: blog n entry :.. Bookmark the permalink.

6 Responses to entry pendek

  1. CuTeMiUt78 says:

    eemmm… yan pasal nuffnag tu kan.. actually akaun tu akan di update kan 2 minggu sekali klu tak silap akak la.. salam takziah utk keluarga pakcik yan tu

  2. Salam Kak,takziah dan al fatihah utk kluarga pakcik akk.

  3. zh-ena says:

    takziah..sama la kita dah lama duit kat NN tu tak gerak2

  4. MAMASYAZA says:

    takziah utk keluarga pakcik Yan…semoga tabah menghadapi setiap dugaan yg mendtg

  5. kakyong says:

    Yan,salam takziah utk keluarga pakcik Yan.pasal nuffnang tu kan.. tiap kali kakyong masuk memang takde iklan yg ON.. kalo ade tu leh lah tolong klik.. tp betul Yan, memang xde iklan yang ON @ display..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s