Dah lame

Cam dah lame benar aku tak update blog
Cam dah lame benar aku mengomen kt blog orang
Cam dah lame benar aku mendengar cerita korang
Cam dah lame benar aku menyepikan diri dari korang..
hahahah padahal takde orang perahsan pun eh..
sesekali aku jengah jugak sbnarnye blog2 yg dah jadi rutin aku sblm nih..
bz??
ermm awal2 aritu mmg bz..
tp since selasa tu aku takla bzpun
cumenye
aku tertido awal..
balik kejepn awal..
so aku tak dapat ngadap tenet..
mlm tdpn same.. tertido awal..
cemane tah leh terlelap..
Aku lum lg wat entry nak join contest kat blog kak rina..
Insya Allah gambo dah ade.. tp gambo raya aji..
bulehla ekk kak.. yan n famili mmg jarang bergambar ms raya
aku ade terperasan gak beberapa contest menarik yg len..
nantila aku cube, freekan diri tuk buat seme tuh..
tp sbnarnye aku prefer blog aku ni penuh dgn isi cerita..
byk2 sangat entry contest cam tak besh..
yela ms zaman2 awal blogging dulu (awal 2000) mane ade contest2 ni..
sorila kene layan omelan aku lak arini heheh..
nak updet cerita aritu
gambo2 dlm hp..
hp lak dalam kete..
aku ni klu memalam jgn harap nak tgk hp..
so korang klu nak cari/sms aku biarla siang.. (aku pesan awal ni)
malam.. mmg aku tak igt hp..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: aku punye hal :., .: blog n entry :.. Bookmark the permalink.

8 Responses to Dah lame

  1. Salam kak,tak kisah pun klu akk tak datg blog saya selalu..saya fahm..Tapi saya akn selalu dtg blog akk sbb akk slh seorg 'teman tapi mesra' saya…hehe klu bukak blog(klu line ok /pc tak buat hal)saya akn selalu dtg blog ni ^_^

  2. Oh ye,klu time balik kerja memang penat kan?saya yg cuma studen mengadap buku pun dah penat..hehe.Lagi2 nk bulan Ramdahn ni,kena byk rest..selamt berpuasa kak

  3. nadnye says:

    Ingat ku sorang jea yang sibuk dua tiga menjak nie.. Yan pun sibuk gak… Selamat Berpuasa yea..

  4. syanis says:

    biasa la kak kengkadang mood ada trn naik…

  5. atty's says:

    kty minggu ni pun tido awal..kol 9 je..tido .

  6. MAMASYAZA says:

    memang le yan..akak pun sama…kalo dak balik umah…mmg tak hingat kat hp…mana ngan anak lagik, nak masak lagik, kain baju lagik..penat…takpelah yan..kalo sempat blogwalking..singgah2 le kat umah akak….

  7. CuTeMiUt78 says:

    akak pun agak kebizian ni.. ni relaks kan minda jap.. tensen gak ngadap keja je.. hik..hik..hik..ala tak kisah la dik.. raya haji ke raya pose ke.. janji suasana hari raya.. dan pastinya menarik. jom la join..

  8. kakyong says:

    kakyong pun bz.. blogwalking pun semakin kurang… nak mengarang contest yan tu pun tak abis lagi, mood nak menulis ni kejap ade, kejap xde… huuuhhuuuuh… baca citer org len best2 belaka…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s