Update collectiion duit raya..

Hye kawan2…

saje nak update hasil yg aku dapat setelah 3 ari join danaraya nih
siap ade yg aku dah transfer kuarpn.. hehe

sbnarnye ade lg RM10.. dlm cimb ngan cash..
kirenye downline aku skang dah ade 13 orang..

Ini plak senarai downline aku.
Total yg daftar ade 21 orang..
Yang mane status dia tulis ‘sekat’ tu means dia dah bayar.
Yang status ‘Aktifkan’ tuh means cume berdaftar tp akaun lum aktif..
tak sure kenapa.. maybe derang was2 lagik nak join..

Pada mereka yg berminat, masih belum terlewat
leh klik sini

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: aku punye hal :.. Bookmark the permalink.

15 Responses to Update collectiion duit raya..

  1. raye sakanlah tahun ni yek! nanti dah kaye jgn lupe blanje.

  2. wahh kak..murah rezeki akk tahun ni…blh belanja saya nnt..hehehe

  3. syanis says:

    rezki tu kak bagus bagus……. ain masih berbelah bagi,.. kehkehkehkehkeh… tapi mcm best lak kan

  4. kak,mmg menarik…..tp halal ke tak? harap akak tak marah la saya tanya ni…..bukan apa, dlm mengejar duit, kita nak jugak tau halal haram nya kan? nanti duit tu bila makan, jd darah daging anak2….risau jugak kan?sebabnya saya ada dengar satu ceramah, katanya anak remaja zaman sekarang jd liar sebab makanan yg diberi dikhuatiri halal haramnya…..cuba tgk zaman dulu, ustaz tu kata, mak ayah kita bermandi peluh utk dptkan rezeki besarkan kita……jd duit tu berkat dan kita berjaya membesar dan berjaya keseluruhannya…..saya juga ada buat research pasal MLM…and ternyata kebanyakkan MLM mmg tak halal…..jd kalau dana raya ni, akak dah tgk ke status nya? sbb saya pun mmg mencari jalan nak buat extra income, sebab saya pun memerlukan…..tp takut plak kalau tak halal……jgn marah ye kak…..sekadar bertanya…..kalau mmg halal, saya pun nak join….

  5. zh-ena says:

    betul kan..ena pun dh join..duit pun dh mula msk

  6. CuTeMiUt78 says:

    emmmm… tahniah kan..

  7. firahadifa says:

    i pon da dapat income.. thanks to u…

  8. anamarza says:

    takut nk join, tapi sronok tgk org dpt duit…

  9. kakyong says:

    salam,kakyong tak berminat dgn yg mcm ni dah..memang nampak best bila duit masuk masuk & masuk… tp pd kakyong pulangan atas ikhtiar kerja yg halal adalah lebih baik drp guna modus yg spt ini.. maaf jgn ade yg terasa yer… tak layak nak komen pasal ni pun… kita bukan saper2… all the best Yan & sesapa jua yg masuk…memuda dulu pernah guna/follow modus yg mcm ni.. memang sedap lah duit masuk byk.. tp duit panas.. tak nampak ke mana pun… so since that memang kakyong tak nak masuk dah skim2 mcm ni @ yg seumpama dgn nya..🙂

  10. ~ eila'z ~ says:

    saya dah mendaftar… tp masih blur2 lg tak tau ape nak buat…

  11. U-jin says:

    walah..dah buat tp cam blur lagi mende ni…..

  12. Ada Ayrissa says:

    yan, kiter dah ader 5 org tau?hihih..tq tau bgtau pasal menda nih..

  13. qamar says:

    Wah, menarik cara ni..juz nak kongsi cara lain untuk dapat duit raya.(klik sini). Selamat mencuba.

  14. asmieyra says:

    huawawa… dah kaya ler sekarang yer..nak duit raya sis

  15. asmieyra says:

    kiter nak aitifkan adanaraya nie.tp mals nak promote..mcmner tue..mls nak usaha..huhu… chayokkk

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s