nak menyelit jap

Well korang..

sempena nak raya nih errr nak masuk bulan posa..
aku ada buat promosi untuk set ODP
untuk keterangan lanjut
boleh klik
p/s : iklan ni akan ditepek sehingga musim raya tiba.
Advertisements

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: biz one drop perfume :.. Bookmark the permalink.

9 Responses to nak menyelit jap

  1. Precious berkata:

    Business mantap nih! Tahniah!

  2. Precious berkata:

    Owhh! Thanks for d wish yer. appreciate it.

  3. fauzi-maya berkata:

    ohww yan.. active odp.hehhe.. saya slow sketlaa tak sempat nk promote..xde masa tul..hehe

  4. ummi afifah berkata:

    assalamualaikum..salam ramadhan..semoga ramadhan kali ini lebih bererti..

  5. miela77 berkata:

    Salam…Selamat menjalani ibadah puasa..Oh ya, nak tahu pasal penemuan Antivirus H1N1..meh tengok kat http://miela77.blogspot.com/2009/08/bio-herbal-anti-virus-sesuai-utk.htmlIKAN PEKASAM TASIK RABAN HANYA RM30 UNTUK 5 BUNGKUS TERMASUK POS..EMAIL.. Miela.77@gmail.comMeh buat duit raya kat siniā€¦ http://www.danaraya.com/?id=miela77

  6. ummu_abdullah berkata:

    gud luck n congrats!

  7. joegrimjow berkata:

    makan makanan bernutrisihehe

  8. mummysya berkata:

    ODP, suker!!!stock masih ada lg…:)

  9. denaihati berkata:

    Salam Aidil Fitri dan maaf zahir batin. Jangan lupa check update contest dan tolong promosikan undian yang dibuat.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s