i’m bek..

Hai kawan2.. especially yg merindui coretan busuk aku nih.. huwa huwa huwa
Pid.. akhirnya aku berjaya gak updet blog aku nih..
thanx coz sudi bertanya kabar..
juga tuk mereka2 yg singgah kat chatbox aku..
Eh raya lum abiskan..
so selamat hari raya yerk korang..
aku ni updet pasal nak bitau yg aku masih ade..
dgn kata lain..
aku sebenarnye hari2 online
tp waktu aku sangat limited..
yg ade tu pun aku duk sibok men gem kat facebook..
sapa yg takde lg facebook aku
sila add aku guna emel ni untapasir at yahoo dot com

Qis : ummi cakap dia mintak sori pasal tak update blog n tak jengah kawan2 lain..
Ni jek gambo raya yg aku nak kongsikan ngan korang..
ade lg tapi dlam fb aku lorr…
Aku dah 5 hari tolong ayah aku kat kedai hp barunye kat taman scientex tuh
aku ngan abg.. balik umah cuma tuk mandi n tido..
selebihnye ms kami kat luar.. (keje n kedai)
mmg agak meletihkan..
tp kenalar kan sementara takde pekerja lg ni
abis seme program2 tv aku terlepas.. huhuu..
nak masukkan astro kat kedai..
takut ayah tak bg
yelerr nanti leka tgk tv..
tak jadik keje aku
harapkan tv yg owner lame tinggalkan tuh
cam idup segan mati tak mau jek..
seme cenel blur.. yg clear cenel singapore.. boleh gitu?
okla geng..
thanx ye baca cite aku
ade rezeki aku updet lg..
citer raya akan aku updet kemudian wlupun dah basi..
nk tgk gambo.. jom ke fb aku..
tp klu nak gak suh aku upload sini..
kene tunggu
insya Allah sebelum musim raya ni abis aku upload
hahahahahahahaa…

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: aku punye hal :., .: My dearest Qistina :.. Bookmark the permalink.

11 Responses to i’m bek..

  1. zh-ena says:

    wah lama betul menghilang..rindu nak baca entry baru

  2. syanis says:

    alahai… patut la lama menghilang kak ooii

  3. Cikpid says:

    seb baik aku sms suh update..kalo x ntah bile nk update

  4. niza says:

    xper yan…susah2 dulu…senang2 kendian…hehehe…

  5. MaMaSyAzA says:

    tula mmg betul kat cikpid….dah lama yan tak update blog…ingatkan g mana la….rupa2nya dok jaga kedai…patut la tak sempat

  6. upload le pic raye kat blog ni…..kite nak tgk jg….. kite tak de facebook…..

  7. CuTeMiUt78 says:

    salam tuan umah.. lama gilos ko menghilang ya.. akak baru nak msg ko.. skali tgk ko dah back dah..hik..hik..hik..klu akak blk jb nanti.. akak nak dtg beraya umah ko tau..

  8. fauzi-maya says:

    ooo..patutaa lame tak update…slmt hari raya..tak terlambat kan?

  9. atty's says:

    tak terlambat ..rasanya kty nak ucapkan selamat hariraya..maaf zahir batin ..

  10. Ada Ayrissa says:

    alaa, tomeynya qis…

  11. denaihati says:

    Saja nak info ada hadiah tambahan untuk contest weblog popular 1Malaysia. Contest akan tamat pada 31/10/09. Jangan lupa check ranking anda di google.com.my kerana mungkin anda adalah pemenangnya dan juga tambahkan denaihati ke bloglist anda untuk update terkini contest. tq

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s