Selamat Ulangtahun Buat Ayah

Harini genapla usia ayahanda aku 57tahun..

Selamat Hari Ulangtahun Ayah….
Moga berbahgia..
diberi kesihatan
dipanjangkan usia dan
dimurahkan rezeki selalu..
SAYANG AYAH!!

Yeahh… jadual keje kat kedai dah bertukar..
klu dulu aku keje direct Isnin sampai ahad..
with no rest… kalau adepun sejam dua je gap..
tapi skang ayah dah bagi aku n abg off hari ahad
ekceli aku tak mintakpun offday..
aku cume mintak hari ahad masuk petang..
so that aku ada masa rehat kat umah..
dan juga bersama qis..
ofkosla kan kite berkeluarga..
mesti nak luangkan skit masa dengan anak & famili..
pegi jalan ke soping ke tengok wayang ke..
takpun… melantak tido sehari suntuk hahaha
ye tak??
tp dah alang2 ayah bagi cuti..
aku terima aje..
cume ayah suh tambah waktu keje..
klu sebelum ni kami start keje 730 mlm sampai 1030 mlm..
tp skang kene tambah sampai kul 11mlm
memandangkan dah takde budak keje midnite..
jd ayah suh kami extend waktu tutup kedai..
wlupun aku selalu kengantukan bile jam menunjukkan angka 9
tp kene bersengkang jugak..
pastu balik kedai..
kadang aku ske kacau qis..
suh dia bangun..
kadang dia bangun.. kadang dia tetap nak layan tido dia heheh..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: Pertalian :.. Bookmark the permalink.

One Response to Selamat Ulangtahun Buat Ayah

  1. ct rahani says:

    ok la kak dpt rest ari ahad.. leh rehatkan sket bdn akak tuh.. sian lak nengok akak.. kje non stop.. huhuhu..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s