me @ 29

Semalam (20/12/09) merupakan hari ulangtahun aku yg ke-29
ingatkan nak wat entry semalam..
tp abg konker pc..
last2 aku tertido..
Debaran Sehati Berdansa pn aku termiss..
tp aku taula sape yg terkuar..
tak sangka Isma-Zul yg kuar..
tp takpe.. aku benarnye suke Sazzy-Naz

Semalam tak celebratepun..
dapat ciuman dari orang tersayang pun dah cukup.. hehehe..
Abg banjer kek 2 bijik..
tp bukan kek besarpun
kek kecik jek..
pasal aku makan sorang..
abg ngan qis.. tak makan..
pasal derang ni jenis spesis yg loya makan kek berkrim hahaha..
aku lak tak minat kek2 mahal cam secret recipe tu lavender ke ape2la pun..
aku ske makan kek murah2..
dah memang aku tekak kampungan skit..
klu kek yg banyak berry2.. ke cheese cake..
mmg aku takleh telan..
manis sangat..

other than that..
kitorang lepak umah jek..
klu ade fulus mania mmg nak jek kami merayap..
tp memandangkan ni dah tengah bulan sesangat..
so kite makan tido jekla kat umah..
nenek aku watkan pulut kuning..
so itu je yg kami lantak pagi dan malam..

Qis selalunye atleast sejam dia tido siang..
tapi tak taula kenapa semalam..
seharian dia takmo tido..
puas paksa..
gelapkan umahla ape la..
dia tetap terang mata..
pasal bday ummi ke Qis??
hehehe..
masuk maghrib dia dengan sendirinya tertido..
nyenyaknye sampai ke pukul 630 pg nih baru dia sedar..
heheheh…

okayla tu jek nak share kat sini..
daaaaaaaaaaaaaaa..
thanx to kengkawan y wish..
tahun ni adik aku jadi fes person wish..
sebok nak jadi yg fes jugak hehehhe…

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: aku punye hal :.. Bookmark the permalink.

9 Responses to me @ 29

  1. MAMASYAZA says:

    happy 29th birthday..semoga panjang umo, dimurahkan rezeki, happy selalu bersama keluarga tercinta

  2. CuTeMiUt78 says:

    happy besday 29th yan.. wah.. dah semakin bertambah usia kan.. ahhaakkss.. semoga kekal bahagia hingga keakhir hayat.. eemmm sory aar tak dan nak calling time blk jb minggu lepas ni

  3. mama erfan says:

    selamat hari lahir to kak yan… semoga panjang umo ek… sory lambat wish… hehe

  4. Farra says:

    happy 29th birthday yan..sebaya kite ni ghupanya..hihi..semoga panjang umo & murah rezeki selalu

  5. ct rahani says:

    hepi birthday kak.. semoga panjang umo, murah rezeki dan bahagia selamanya.. :p

  6. neezareef says:

    happy belated besday yan…29 setaun lg tuko angka 3..hehe

  7. Yan says:

    thanx to all yg wish…kak neeza… aiyooo '3'???? angka keramat…. tidakkkkkk!!! cam tak cukup tua lg nak melangkah ke angka itu.. heheheh

  8. syanis says:

    happy belated beday kak…..

  9. ibu_arifa says:

    happy birthday kak Yan..semoga panjang umur…murah rezeki dan sentiasa bahagia dgn keluarga tercinta yer..muahhhh utk birthday girl ni.. :*

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s