My wish list

Aritu aku ade sebut nak bagi Topup RM30 free..

Skang aku dah dapat pemenangnya
iaitu MAMASYAZA
sebab jadik the fes person wish b’day aku kat blog ni hehehehehehe…
itu mmg niat aku since last year..
tp syaratnye MAMASYAZA mestila seorang pengguna prepaid.
klu MAMASYAZA guna hp prabayar (bil)
nampaknye hadiah otomatik jatuh kat pengomen kedua..
huhuhu..

Senarai wish yg aku terima kat hp tahun ni

adik sayaEpy birthday along.. hehe should be the first one to say.. hehe

ujieHepi bday yanty!! semoga pnjg umur, murah rezeki n bhgia selalu disamping kuarga tersyg.. mmmuaahh..

AyahandaAs’kum. Selamat Menyambut Hari Jadi. Moga dipanjangkan umur. Sihat. Dimurahkan rezeki. Amin.

Siti MeijiSalam. Selamat bertambah rejeki n diberkati Allah

Jenjobs Happy birthday! May this year bring you a step closer to your life goals.

yang ni salam dari indonesia. Merantau ikut asben dia yg ditransfer ke sana sejak setahun yg lepas. Wish lambat sehari.. Agaknye indon tarikh dia lari kot..

Jana Yan, happy Birthday! Murah rezeki & panjang umur.


Tu jekla wish yg aku terima huhuhu.. okayla tuh… dah tuapun..

Tradisi kat opis aku… klu birthday.. kite kene bagi candies ke ape2 kat budak2 opis.. tp aku malas nak ikut.. lgpun bukan depa ingatpun bday aku kan… haram sorang tak wish.. so tak payahla bg derang ape2.. akupun bukan ade bajet tuk derang.. ahahahahaha…

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: aku punye hal :.. Bookmark the permalink.

7 Responses to My wish list

  1. CuTeMiUt78 says:

    la.. alkisahnya.. tertinggal keretapi la akak ni ya…apapun tahniah la utk mamasyaza

  2. maya amir says:

    alah..terlambat nak wish.. happy b'day:)

  3. atty's says:

    happy belated besday ..yan..semoga murah rejeki ..dan happy selalu disamping family ..amin

  4. sweetfiza says:

    hepi besday …semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki … : )

  5. nadnye says:

    selamat hari jadi Yan… dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan berbahgia selalu ngan orang2 tersayang

  6. ct rahani says:

    tahniah kt mamasyaza.. bestnya dpt topup free.. hehehe..

  7. MAMASYAZA says:

    mintak maaf byk2 dik yan. baru hari ni akak dpt singgah umah dikyan. best2 akak jadi owang pertama wish dik yan happy birthday, tapi sedih akak tak pakai prepaid..akak pakai bill. takpe kasi ja utk pengomen yg kedua…kasi akak gula2 pun jadilah..sorry gurau ja

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s