Pakai baju ape???

Sejak bos aku ada secretary baru ni..
ramai betul yg kepochi..
hari2 update ape pakaian si seksiteri tu..
tp dari cerita2 depa..
memang seksis habisla..
ape taknye..
terdedah habis nampak lurah dendam seme..
ish ish ish..
aku rase dalam sehari klu takde yg bercerita pasal minah tu mmg tak sah..

ekceli secretary lame bos dah nak resign..
thats why skang dia da ade secretary baru..
minah tu melayu masalahnya..
dah kawin dah beranak…
tu yg jadi bahan tuh..
beseler klu company byk melayu camnila..

tp benarnye bukan melayu je… yg bangsa2 len pun same mulutnye hahahah

Aku takat ni cume mendengar jekla cite2 depa..

especially depa yg selalu berurusan nak dapatkan sign bos tuk cek atau dokumen2 lain..
tp harini aku dah nampak dengan mata kepala sendiri..
bajunye aku tgk normal jek..
tp kainnye tu hah… pendek atas lutut dan terbelah habis..

Agaknye orang yg ske pakai2 camni..
derang rase macam tak pakai baju ke ekk..
klu camni.. baik tak yah pakai kot aku raselaa… heheheh

before this aku tgk elok jek pakaian dia..
sumtimes baju kurung…
tp aku harap ni last la aku jumpe..
tak jumpe lg bagus..
klu jumpe wat sakit mata dan jadi umpatan jek..

kesian tau..
hari2 jadi bahan umpat orang..
padahal minah tu tak kacau sesape pn…

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: Kisah dia dan mereka :.. Bookmark the permalink.

7 Responses to Pakai baju ape???

  1. Zuhaini says:

    hehe. kami punya PA baju cun-cun! suka tengok..🙂

  2. zh-ena says:

    jamu mata ajer la😀

  3. Ada Ayrissa says:

    hehhehe…biasalah tu..ikut dia la nak pakai apa pon kan…

  4. Shima Shukor says:

    mmg kesian kalu tiap2 hari jd bahan umpatan orng, kalu baik takpe…. buruk tu yg tak bgus tu. Bos kak yan mesti suka bangat kan kan kan???mgkin dia suka orng ngumpat dia kot. ntah la… setengah orng ni dia rasa dia cantik + seksi sgt… ntah la.. biar la kat dia… kalu tak jumpa dia lg, lg bagus…

  5. MAMASYAZA says:

    manusia mmg camtu….owang senang pun sakit ati, org pkai baju cantik pun..umpat..tambah le kalo pakai seksi …lagi tambah la umpatan tu…semuanya terpulang pd diri dan hati masing2. cubala mata tu tgk aje..jgn mulut pun ngumpat sama…bertambah la dosa kita..biarkan PA tu dosa sorang2 udah la…

  6. CuTeMiUt78 says:

    uiisshhhh.. mesti ada rasa bangga pada feremfuan tu kan.. sebab org duk kata dia je.. ish..ish.. minta dijauhkan la..

  7. skali tgh rezeki..2kali tgk dosa…hahaha…biorlah dia..tu cara dia nak rasa konfident. doa2 aje la yg terbaik.to me, kalo tunjuk2 beria sgt, kesian suami, takde benda exclusive utk dia dah..chian hubby…..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s