Kerja Partime

Aku baru daftar kat satu web ni..
Buat keje partime jadi jurutaip.
Keje senang jek.. menaip2..
macam korang biasa taip2 kat blog korang jugakla..
Oklah..
Aritu aku wat danaraya sebab nak kumpul duit raya.

Skang ni aku kumpul duit keje partime sebab nak kumpul ‘angpow’ CNY plak hehehe..

Untung2 dapat bawa Qis berjalan p WetWorld kat Batu Pahat.
Wlupun pada dasarnya aku tak penah p pun lagik kesana.

Korangpun nak cuba???
Boleh baca kat link ni

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: aku punye hal :., .: blog n entry :.. Bookmark the permalink.

12 Responses to Kerja Partime

  1. CT says:

    dah try ke? kalo OK, saya pun berminat…sila update ye

  2. Alicia says:

    salam,ye la nak gak try…cam menarik…meh le share kat blog…

  3. atty's says:

    betui ke yan ..yan terai dulu ..nanti kasi ..tau camne .k.

  4. Zura says:

    yan, kalao betul leh buat income nanti info la sikit yer..hehe..tq

  5. kakyong says:

    betulkah hanya menaip… Yan, nanti share info nya yer… tengah giat mencari duit part time gak ni…😉

  6. Ibu_Khalish says:

    Salam kak, macam pernah tengok iklan tu kat http://bloggeriklankerja.blogspot.com/ – same ke order nye. saya berminat gak tapi cam musykil dan was2 jek. dulu bersepah kerja ni tapi diorang kenakan RM20 jek. Sekarang dah naik RM25 lak. Ingat ikan je naik harga. hu3

  7. @e_da says:

    camana caranya ya… nti bg info ya.. tq

  8. CuTeMiUt78 says:

    aahaaksss… cuba try test dulu.. harap2 dpt pulangan k… setakat ni akak dh dpt dkt ratus gak la…wah nak bawa qis ke wetworld batu paht gitu.. jgn lupa kat akak erk..

  9. Salam kak klu betul macam akk cakp tu saya pun nak cuba jugalah,mana tau rezeki ^_^

  10. Esfarizam says:

    salam, kak betul ker> kalau yer saya pun nak try juga, daripada x buat ap2 kat rumah…huhuh

  11. Salam..hmm, dah review dah iklan tu.. iklan tu yan punya ke? sori tnye sbb nampak emel kat situ untapasir@yahoo.com.. sama kan ngan emel yan??ke sy ni yg salah faham?????

  12. aufi says:

    uii ye ke kak..share la mcm mn..yna pn bermint nk join gk..maklumla skrg ekonomi ni..fhm2 je la..parttime dr rmh smbil jg aufi leh gak ringnkn beban somi..akk story mory kt yna leh?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s