Sepetang di Air Papan Mersing

Ni entry yg dah kategori basi amat dah nih..
masa ni kitorang balik kg..
tapi bukan on CNY aritu..
ni time cuti Thaipusam..
errr bulan satu kot..
kitorang ngantar nenek aku..
pas suboh kitorang bertolak
pasal takut bertembung ngan vel vel..
taula thaipusam..
Petang skit kitorang p jenjalan kat Air Papan
ikut ati nk mandiler..
tp tak jadik…
so men kt tepi2 jela
Qis sbnarnye takut giler nak cecah kaki dia kat air laut tuh..
even aku nak men2 air tupun dia marah
“ummi!! namoo! namoo!”
sambil tangan dia menahan2 aku..
aku lg galak menyakat dia..
lg kuat dia menjerit
“nangaaannnnnnnnnnn!!”
comel jek..
bercanda dipasiran pantai
aku suke sangat cubit pipi dia..
kadang2 diapun ske cubit pipi aku hehehe..
nak buat ‘peace’ tapi tak reti..
last pose tuk pembaca blog ummi..

About ummiabbiqisadhwa

aku.. ummi kepada sepasang cahayamata qis & adhwa. Berangan nak duduk rumah tapi belum cukup kaya untuk itu.
This entry was posted in .: AbbiQis :., .: Apa yg lucu sangat tu? :., .: My dearest Qistina :., .: ronda-ronda :.. Bookmark the permalink.

4 Responses to Sepetang di Air Papan Mersing

  1. zh-ena says:

    comel jea gambar qiss yg last tu

  2. kakyong says:

    kakyong kalo laut memang xde lah nak mandi.. jln2 amik angin jer… so far lom penah lagi bawa anis & aliya ke pantai..

  3. Yan says:

    kakyong.. dulu kecik2 laut tula tempat berendam kite.. tapi berenang tak reti2 jugak heheh

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s